film.jpg
Toamna este anotimpul romanticilor. Tocmai de aceasta, am selectat pentru voi zece filme romantice, numai bune de privit într-o seară minunată de vineri.

#The Notebook (Jurnalul)

Allie Hamilton şi Noah Calhoun s-au întâlnit într-o seară la carnaval şi s-au îndrăgostit. Părinţii ei se împotrivesc acestei relații, întrucât familia lui Noah nu este suficient de bogată şi cunoscută, şi hotărăsc să să se mute cât mai departe de Noah.

#A walk to remember

Un băiat rebel se îndrăgostește de cea mai timidă fată din liceu. Nimic nou sub soare. Unul dintre cele mai romantice filme. O dragoste fascinantă cu final tragic.

#Ghost (Fantoma)

Patrick Swayze este o fantomă care face echipă cu un medium (Whoopi Goldberg) pentru a afla adevărul care se ascunde în spatele morții lui și pentru a o salva pe iubita lui (Demi Moore) de a urma aceeași soartă.

#Water for Elephants (Apă pentru elefanți)

Tânărului Jakob Jankovski îi mor ambii părinţi într-un accident, chiar cu o săptămână înainte ca el să-şi dea examenul de absolvire a facultăţii de medicină veterinară. Şocul îl aruncă într-o aventură care îi va schimba viaţa pentru totdeauna, să fie vorba de o femeie frumoasă?

#Meet Joe Black ( Întâlnire cu Joe Black)

Ciclul vieţii umane este serios bulversat când Moartea se hotărăşte să vină în vizită pe Pământ. Va trimite un sol, în persoana lui Joe Black, un chipeş Înger al Morţii, interpretat de Brad Pitt. Tocmai bun de privit alături de iubit/ă.

#Charlie St. Cloud

Charlie este un tânăr care încearcă să treacă peste imensa durere provocată de moartea fratelui lui. Se angajează ca îngrijitor în cimitirul unde fratele îi este înmormântat, putând chiar să-l vadă datorită strânsei legături care există între ei.

#Remember me (Amintește-ți de mine)

Tyler, un tânăr care trebuie să treacă peste moartea prematură a fratelui său. Lucrurile se schimbă în momentul, în care, tânărul o întâlneşte pe Ally.

#Dear John (Dragul meu John)

John Tyree, un tânăr soldat care se îndrăgosteşte de o frumoasă fată, atunci când se află într-o permisie. Și ca în fiecare film de dragoste, lucrurile nu se leagă tocmai ușor de la început. Însă dragostea învinge totul.

#The Vow (Jurământul)

Paige și Leo se iubesc la nebunie. Sunt tineri artiști cu perspective mari. Într-o seară însă, sunt victimele unui accident de mașină, în urma căruia Paige își pierde memoria și nu își mai amintește nimic de relația cu soțul ei.

#One day (O singură zi)

Emma şi Dexter se întâlnesc prima dată în 1988 şi se îndrăgostesc. Ei decid că cea mai bună modalitate de a-şi păstra vii sentimentele este de a nu se vedea decât o singură zi pe an. Însă, după 20 de asemenea întâlniri, cei doi îşi dau seama că lucrurile încep să se schimbe.

 

 

 

 

Preluat de la: diez.md