psihologie-minte-emotii-training.jpg

Centrul Republican pentru Copii și Tineret Artico organizează evenimentul de „Psihotraining de autocunoaștere”, care face parte din proiectul „Cariera Mea”. Activitatea este offline și se va desfășura în data de 17 martie, începând cu ora 15.00.

Organizatorii te invită să explorezi tainele minții tale și să te descoperi într-un mod nou și captivant. Împreună cu tinerii de la Amicus Chișinău, ești îndemnat să începi o călătorie interioară plină de înțelegere și creștere personală.

Ce te așteaptă:
# sesiuni interactive de autocunoaștere și dezvoltare personală;
# exerciții practice și discuții îndrumate de specialiști în domeniu.

Indiferent dacă ești în căutarea unei mai bune înțelegeri a sinelui sau pur și simplu vrei să explorezi căi noi de dezvoltare personală, acest eveniment este pentru tine.

Organizatorii reamintesc că participanții care vin la trei evenimente consecutive organizate în cadrul proiectului „Cariera Mea” vor primi un certificat de participare din partea Centrului Republican pentru Copii și Tineret ARTICO. 

Formularul de înregistrare îl găsești aici.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md