rr3.jpg
Ți s-a întâmplat de multe ori, știm sigur, să mergi pe stradă sau în transportul public, să te plimbi prin parc sau pe străzile orașului și să fii martor, fără să vrei, a unei scene pline de tandrețuri excesive care să-ți atragă toată atenția. Toți au fost îndrăgostiți și știu cum e atunci când trăiești într-o altă lume, în care nu există nimeni altcineva decât protagoniștii poveștii… Dar, „nimeni altcineva” totuși există. De Ziua Internațională a Sărutului, i-am întrebat pe tineri ce părere au despre sărutatul în public. De la simpatie, revoltă, dezgust sau invidie, iată ce emoții le-a stârnit acest subiect.

Photo Shape Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/shape-tool

 

„Fiecare-și manifestă iubirea în mod diferit. Unii se privesc galeș și se țin de mână, alții se îmbrățișează, însă nu toată lumea se poate drăgosti modest. Pentru cineva e inadmisibilă retenția de săruturi, fie ea și-n public. Nu mă deranjează pupăcioșii. Pentru psihicul întreg a celor mai în vârstă, totuși, modalitatea mai decentă ar fi salutabilă.”, ne-a spus Mirela Urușciuc.

Photo Shape Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/shape-tool

 

Colega noastră, Gabriela Petrov, este de părere că „iubirea e un sentiment magnific și poate fi exprimat în diferite feluri. Sărutul este mai mult un ritual prin care poate fi simțită magia dragostei. Eu cred însă că această magie devine palpabilă doar când e împărtășită doar de doi oameni, nu de toți trecătorii. În public este ok să îți săruți jumătatea discret fără excese de zel. Un sărut scurt pe buze este un gest acceptat de societate și care nu intimidează oamenii necunoscuți aflați în preajma cuplului. Însă fiindcă azi e Ziua Sărutului, nu uitați să îi sărutați pe cei iubiți. Pupici.”

Photo Shape Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/shape-tool

 

„Sărutul reprezintă o intimitate dintre două persoane și cred că ar trebui să fie păstrată doar între ele, nu împărtășită cu toată lumea care merge la plimbare. Mă simt penibil atunci când trec pe lângă cuplurile care se sărută în exces, fără jenă, pe băncile din parcurile capitalei, ei distrug romantismul momentului și transformă sărutul în ceva grețos. Totodată nu am nimic împotrivă săruturilor scrute, astea fiind foarte drăguțe”, crede Valeria Batereanu.

Photo Shape Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/shape-tool

 

„Depinde de cuplu. Dacă sunt frumoși și le stă bine împreună, e ok. Dacă sunt urâți, e scârbos. În plus, n-o să auzi niciun tânăr sau persoană normală la cap să fie împotriva sărutului în public, reacții gen ” măi da voi așa ați fost învățați acasă, nu vă e rușine, nesimțiților?” vin ÎNTOTDEAUNA fie de la oameni în vârstă pentru care sexul și dragostea au fost tabu toată tinerețea, fie de la oameni religioși, iarăși privați de vieți sexuale și afecțiune”, este de părere un tânăr care nu a vrut să-și divulge identitatea.

Photo Shape Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/shape-tool

 

Elena Mogîldea spune că „sărutul e ceva intim, e un ritual ce menține vie o relație… E magie curată… Sărutați-vă, dragilor, cât mai mult și cât mai pasional, dar nu oriunde și oricând! Pentru bunul simț al dvs. și pentru liniștea celor din jur, evitați sărutul în locurile publice.”

Preluat de la: diez.md