gfgd.jpg
Radio Moldova Tineret (RMT) te invită la o discuție de vreo oră jumate despre „A fi sau a nu fi OK?” alături de semenii tăi și împreună cu activista pentru persoanele LGBT, Angelica Frolov.

Așadar, vino vineri, la ora 17:45, la Tucano Coffee Brasil, acolo unde RMT în parteneriat cu Fundația Friedrich Ebert organizează talk-show-ul public „A fi sau a nu fi OK”, în contextul campaniei „Sunt OK”.

Moderatorii emisiunii vor fi Cătălin Ungureanu și Cătălina Cucu, printre care va fi și Angelica Frolov, Coordonatoarea de program Lobby și Advocacy la Centrul GDM; Angela Stafii, Life Coach; Zinaida Gribincea, psiholog, Dumitru Petru Sliusarenco, jurist la asociația Promo-LEX. Împreună cu ei veți discuta despre acceptarea de sine și de ceilalți, a persoanelor LGBT în Moldova.

Marșul solidarității „Sunt OK”, care a avut loc pe 19 mai, la Chișinău, a avut are drept scop de a dezvolta în societate toleranța și diversitatea, unicitatea și acceptarea de sine. Mesajul-cheie care a fost abordat la acel marș a fost „Sunt ok cu mine, nu sunt ok cu ura”.

Preluat de la: diez.md