tabel_stire.jpg
Ce contează pentru tine cel mai mult ca să te bucuri din plin de comunicare? Să ai cât mai multe minute, trafic de date inclus în abonament sau poate să comunici nelimitat cu toţi cei dragi ai tăi? Cu abonamentele Unite le ai pe toate. De aceea, ia-ţi prietenii şi treceţi la Unite, sau dacă eşti deja abonat Unite invită-ţi familia, rudele, cunoscuţii şi noi vă oferim la fiecare câte 15 GB bonus de bun venit în reţea şi cele mai mici preţuri în rate pentru smartphone-uri de top.

Comunicarea e plăcută atunci când ai libertatea să le faci pe toate. Cu abonamentele Unite singuri alegi ce să consumi, minute, MB sau SMS. Primeşti cel mai mult trafic de date inclus în pachet, vorbeşti nelimitat cu cei din reţeaua Unite şi Moldtelecom şi îţi iei cele mai populare smartphone-uri la cele mai  mici preţuri în rate.

La doar 100 lei pe lună, primeşti 500 minute spre apeluri naţionale sau 10 GB, nelimitat în reţeaua Unite şi Moldtelecom, iar pentru invitarea unui prieten în reţea – câte 15 GB bonus fiecare. În plus, ai un super preţ în rate pentru smartphone-uri de top.

tabel_stire

Păstrează cele mai frumoase amintiri într-unul din cele mai populare smartphone-uri ale momentului – Xiaomi:

  • Xiaomi Redmi 6A – 80 lei pe lună;
  • Xiaomi Redmi 5 Plus – 140 lei pe lună.

Unde te mai simţi aşa liber să le faci pe toate? Ia-ţi prietenii, familia şi treceţi la Unite ca să aveţi abonamente în care singuri alegeţi ce să consumaţi şi să primiţi un bonus pe măsură, câte 15 GB la fiecare.

Moldtelecom este operatorul numărul 1 în servicii integrate mobile – fixe – Internet şi TV.

Preluat de la: diez.md