Fără-titlu-7.jpg
Actrița din Moldova, Irena Boclincă, a făcut din nou spectacol în România. Aceasta a interpretat rolul prim-ministrei din România, Viorica Dăncilă într-o vizită la piață. Românii nu s-au prins, prin urmare răspundeau cu toată seriozitatea la întrebările sosiei Vioricăi Dăncilă despre produsele românești și pensie. 

Actrița din Moldova a fost însoțită de doi bodyguarzi la piață, respectiv imaginea rolului pe care l-a interpretat a fost una complexă. Oamenii au oprit-o la fiecare tarabă pentru a o saluta sau pentru a-i cere părerea despre mersul agriculturii. „Vă rog frumos să aveți grijă de noi”, i-a zis o femeie care se afla la piață.

Imaginile fac parte din extra show-ul iUmor. Cum s-a descurcat actrița din Moldova în rolul prim-ministrei din România vedeți în video-ul de mai jos:

Reamintim că actriţa Irena Boclincă, sosia Vioricăi Dăncilă, este prima finalistă „iUmor“ din cel de-al şaselea sezon, în urma votingului onilne. Moldoveanca a reuşit să intre atât de bine în rol la „iUmor“ încât a fost confundată de oameni cu personajul politic real, premieraViorica Dăncilă. Cum s-a descurcat pe scena iUmor vedeți într-un articol anterior.

Preluat de la: diez.md