cover-3-1.jpg
Privești câmpurile de levănțică ai impresia că aceste imagini sunt rupte din basm. Ai senzația că cerul plagiază tablourile lui Van Gogh chiar aici — pe lanurile Moldovei. E imposibil să rămâi rece, să nu simți mândrie pentru splendoarea țării noastre!

Și nu doar frumusețea inspirată face ca levănțica să fie mândria noastră națională. Oricine ce a inspirat aroma acestor flori cel puțin o dată, știe — planta are un farmec aparte. Astăzi, însă nu este despre enigme, ci despre locul în care magia naturii întâlnește tehnologiile ecologice. Astăzi este despre VioPark.

VioPark este o plantație ecologică unică în țara noastră, creată de compania Viorica Cosmetic cu scopul de a cultiva și a creștere plantele-materii prime ecologice pentru produsele sale. Aici sunt puse în aplicare principiile permaculturii — o abordare în care naturalețea ecosistemului este conservată la maxim. Cu alte cuvinte, omul nu intervine în natură, ci interacționează cu ea și, dacă este necesar, oferă suport. Acest fapt garantează calitatea materiilor prime utilizate, puritatea lor și conținutul ridicat de substanțe nutritive.

Recent la VioPark a venit și prezentatoarea TV Lilu Ojovan ca să ia parte la procesul de colectare a florilor de levănțică. Extractul obținut din acestă plantă va fi ingredientul cheie a produsului Apă micelară florală Cosmeplant de la Viorica Cosmetic. Procesul de formare a unui produs natural de calitate este unul anevoios, dar perfecționist, un produs din inima Moldovei!

Preluat de la: diez.md