646x404-2.jpg
Browserele sunt disponibile în toate mărimile şi culorile, metaforic vorbind, însă doar unele dintre ele sunt cu adevărat platforme pe care te poţi baza. După cum s-a dovedit de curând, Microsoft Edge s-a făcut de râs, atunci când a venit vorba de rularea unui program ceva mai complex.

În timpul unui demo live al Microsoft, în care un angajat tocmai prezenta platforma online de tip cloud Microsoft Azure, Edge a clacat şi nu a reuşit să facă faţă unui produs creat tot de compania mamă de care aparţine. Astfel că, râzând, respectivul angajat s-a scuzat în faţa publicului şi a început să downloadeze Google Chrome, scrie adevărul.ro.

Audienţa a izbcnit în râs în acele momente, iar angajatul a încercat să transpună totul într-o notă comică. Este de notat faptul că acesta a reuşit să-şi menţină calmul şi să se comporte exemplar într-o situaţie foarte stresantă. Nu ştim însă cât de fericiţi sunt şefii acestuia, având în vedere că el a decis să folosească produsul concurenţei.

În final, toată prezentarea a putut fi dusă la capăt cu ajutorul Google Chrome, care s-a dovedit a fi mai de încredere decât rivalul său de pe Windows 10. Clipul cu prezentarea poate fi urmărit mai jos şi a fost urcat pe YouTube, culmea, chiar de Microsoft. Momentul s-a petrecut la minutul 37:17.

Preluat de la: diez.md