1540733031128.jpg

Cristina Ionaș este un adevărat talisman pentru Paris și îndrăgostiții lui. Prin talent și inspirație, moldoveanca reușește să prezinte unicitate în tot ce creează, ceea ce a făcut posibil ca ea să devină una dintre cele mai cunoscute persoane din orașul cu „aromă” de dragoste.

Decoratoarea Cristina Ionaș știe să pună la punct detaliile petrecerii în cel mai minuțios mod, creând, astfel, un eveniment perfect, care-ți taie respirația de la prima vedere. Renumită deja pentru frumusețea cu care reușește să organizeze, Cristina este foarte solicitată să fie parte a evenimentelor celebre, cereri în căsătorie și tot ce e legat de dragoste.

„Niciodată nu m-am gândit că o să trăiesc la Paris. Țin minte și acum momentul când profesoara mea de geografie ne povestea despre Turnul Eiffel, înălțimea lui, în ce an a fost creat, iar eu mă întrebam: pentru ce eu să cunosc asta? Și iată că locul meu de muncă e Parisul. Vreau să cuceresc acel oraș, să fiu cel mai bun decorator de acolo”, a spus Cristina, în cadrul emisiunii „Vorbe bune cu Lilu”, canal 2.

Chiar în inima Parisului, moldoveanca noastră este o „baghetă magică” pentru evenimentele de pe Champs Elysees, Muzeul Luvru sau alte locuri legendare. Pe lângă job, Cristina mai este și mamă a doi copii. Aceasta „a făcut cunoștință” cu orașul iubirii acum șase ani.

Preluat de la: zugo.md