1540723835231.png

În săptămâna care vine, fiecare nativ va fi plin de emoții pe care va trebui să le controleze. Astfel, dacă unii vor avea nevoie să primească atenție și dragoste, alții sunt nevoiți să-și țină în frâu reacțiile explozive.

Mai jos aflați ce au pregătit astrele pentru fiecare nativ.

BERBEC. Chiar dacă în plan profesional nu se întâmplă nimic notabil, atmosfera de la birou te ajută să îţi proiectezi noi obiective și să rămâi focusată pe lucrurile care contează pentru cariera ta. Această săptămână este intensă pentru tine în plan personal. Partenerul se află întotdeauna printre priorităţile tale, iar faptul că petreceţi mult prea puţin timp împreună îți displace destul de mult. Cu toate astea, reușiți să mențineți între voi aceeași stare de armonie dintotdeauna.

TAUR. Firea capricioasă nu te lasă să observi lucrurile dincolo de aparențe. În zilele care urmează faci pași importanți în carieră, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme. Micile conflicte pe care le trăiești la birou te vor face să fii foarte irascibilă. Din păcate, nu vei reuși să te temperezi așa cum ți-ai dori. Poate contextele în care te vei afla te vor ajuta de fapt să te eliberezi de energia negativă acumulată în ultima perioadă.

GEMENI. Deși tu nu ai încredere în reușită ca altădată, persoana iubită îți oferă susținerea și înțelegerea de care ai nevoie pentru a reuși să îți setezi obiective înalte și să le și atingi. Pentru tine asta înseamnă fericirea în doi! În ceea ce privește anumite relații de prietenie, alegi să lași totul să decurgă de la sine. Ai senzația că orice inițiativă pe care o ai are tendința de a forța lucrurile între tine și persoanele în cauză, scrie elle.ro.

RAC. De cele mai multe ori pe parcursul acestei săptămâni, vei avea reacții explozive. Nici persoanele cu care interacționezi nu se pot absolvi de vină în ceea ce privește aceste situații. În weekend este important să te odihnești. Stresul psihic la care ai fost expusă în ultima perioadă începe să îți afecteze starea de sănătatea. Trebuie să lucrezi la implementarea unor tabieturi sănătoase în viața ta de zi cu zi. Doar așa vei reuși să îți recapeți vitalitatea.

LEU. În această perioadă tensionată pe care o traversezi, ai nevoie de intimitate, iar toți cei din viața ta par că nu înțeleg acest lucru. Această simplă cerință duce la conflicte nesemnificative, mai ales spre mijlocul săptămânii. Deși vei reuși cu greu să îți înfrânezi iritarea, cei din jur știu că ceva este în neregulă cu tine. Expunerea directă a așteptărilor pe care le ai de la ei te poate ajuta să te faci înțeleasă așa cum îți dorești.

FECIOARĂ. Influența pe care o primești din partea Lunii te face ca în zilele următoare să alegi între totul sau nimic. Această atitudine drastică te ajută totuși să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc. În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai, chiar dacă este un comportament riscant. Pentru tine nu este acceptabilă varianta care presupune jumătăți de măsură.

BALANȚĂ. Relația cu partenerul este tot ceea ce ai nevoie pentru a crește ca persoană, ca mamă, ca prietenă. Dacă mingea este la tine în teren în ceea ce privește o anumită persoană care te-a ținut pe loc din punct de vedere emoțional, șutează sau renunță definitiv. În plan profesional, zilele acestei săptămâni aduc cu sine o serie de provocări în fața cărora vei adopta o atitudine intransigentă.

SCORPION. Nu te mai agăța de ideea preconcepută că trebuie să lupți până la epuizare pentru cei la care ții! Acest mod de a-ți trăi viața te consumă constant de energie și te face să trăiești o senzația perpetuă de neîmplinire. Cei care vin și pleacă din viața fiecăruia dintre noi ne ajută să aflăm lucruri noi despre propria persoană și astfel descoperim ce înseamnă acceptarea de sine necondiționată.

SĂGETĂTOR. Schimbările pe care le dorești în viața ta se vor realiza doar dacă îți proiectezi bine obiectivele și faci pași mici, dar siguri spre reușită. Organismul tău are nevoie de o detoxifiere adevărată. Urmează cu strictețe un plan care să te ajute în acest sens. Vitalitatea pe care o vei resimți în doar câteva zile te va motiva să continui. Cel mai important lucru în acest proces este să îți dai seama de ceea ce îți dorești cu adevărat să obții prin prisma lui.

CAPRICORN. Majoritatea deciziilor pe care le iei în zilele următoare vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. Emoțiile tale sunt complet dezorganizate, prin urmare și viața ta este la fel. Cariera are și ea de suferit de pe urma instabilității tale emoționale. Este primordial să găsești un echilibru între ceea ce înseamnă personal și ceea ce înseamnă profesional. Aceste doua sectoare din viața ta interferează mult prea mult.

VĂRSĂTOR. Pe parcursul zilelor care urmează simți pe propria pielea vibrația pe care ți-o transmit toți cei din jur. Ori de câte ori lucrurile care se întâmplă ajung să ia o formă mai mult sau mai puțin asemănătoare cu ceea ce îți doreai cu adevărat să se întâmple, ajungi să te încrezi în ideea de karmă. Indiferent de cât de dificile sau extenuante vor fi contextele profesionale în care te vei afla, vei reuși să obții rezultate excepționale.

PEȘTI. Chiar dacă firea ta emoțională pare puțin rigidă în această perioadă, tot vei fi capabilă să înțelegi prin ce trec persoanele care-ți sunt apropiate. Cu toate astea, alegi în mod conștient să rămâi detașată. În prezent ai mare nevoie să te focusezi pe rezolvarea unor probleme personale care nu suportă amânare. Având în vedere rutina în care trăiești zi de zi, nu ar fi rău să încerci să experimentezi lucruri noi în weekendul care urmează.

Preluat de la: zugo.md