diez-share-facebook.png
Celebra formație suedeză a anunțat că va realiza un turneu și va lansa două melodii noi. Este pentru prima oară când ABBA va produce muzică nouă în ultimii 35 de ani.

Vestea a fost anunțată pe contul de Instagram al trupei: „Faptul că am hotărât să mergem în turneu a avut o consecință neașteptată. Toți patru am simțit că, după 35 de ani, ar fi amuzant să ne unim din nou forțele în studioul de înregistrări. Așa că am făcut-o. A fost ca și cum timpul ar fi stat pe loc, o experiență foarte fericită”.

Două noi cântece au fost deja înregistrate de celebra formație ABBA, iar unul dintre ele va fi difuzat în decembrie.

„Noi avem o vârstă, însă cântecele sunt noi”, au mai scris cei patru componenți ai trupei, Agnetha, Benny, Bjorn și Anni-Frid.

Grupul a anunțat, de curând, că va susține concerte virtuale, sub numele „Abbatars”, membrii trupei urmând să fie reprezentați sub forma unor holograme, începând cu anul viitor sau în 2020.

„Ne-au fotografiat din toate unghiurile posibile, ne-au pus să facem fel de fel de grimase în fața camerelor, ne-au pictat puncte pe fețe, ne-au măsurat capetele”, a povestit Bjorn Ulvaeus, care a ajuns la vârsta de 72 de ani.

„Craniul nu se schimbă odată cu înaintarea în vârstă, chiar dacă restul corpului se duce de râpă”, a mai spus Bjorn.

ABBA a vândut peste 400 de milioane de albume în toată lumea, însă nu au mai susținut niciun concert din 1986, cu excepția unei scurte apariții la o petrecere privată, în 2016, scrie greatnews.

Trupa s-a despărțit în 1982, după ce a dominat scena disco vreme îndelungată, cu hituri precum Waterloo, Dancing Queen, Mamma Mia sau Super Trouper.

Preluat de la: diez.md