69124366_672157529926984_6323909872400203776_n.jpg
Rezultatele liderilor din Moldova care au îndrăznit să viseze și să-și realizeze visurile au fost omagiate la Magic Night by Oriflame. Seara magică a fost organizată la Grand Elysee, iar evenimentul a adunat cei mai de succes manageri Oriflame, dar și personalități din media autohtonă.

De mai bine de 50 de ani, Oriflame ajută oamenii din lumea întreagă să-și descopere adevărata lor frumusețe și să-și realizeze visurile, iar acest eveniment a venit să omagieze perseverența și munca persoanelor care au reușit să se manifeste acasă, în Moldova.

„Este un eveniment, unde omagiem rezultatele obținute de partenerii companiei. Vreau să vă spun că omagiem nu doar rezultatele pe care ei le-au obținut în companie, dar și realizarea visurilor lor. Ei sunt cei care indiferent de problemele care sunt în Moldova, au hotărât să-și dezvoltate aici o afacere, alături de familiile lor”, a menționat Mereuță Tatiana, Directoare Oriflame Moldova.

A fost o seară plină de surprize: premii, numere artistice și o atmosferă pe măsură. Toate acestea vin de la ideea susținută de Oriflame: „Poți să-ți realizezi potențialul doar atunci când tu arăți și te simți minunat

„Pentru Oriflame oamenii sunt cea mai mare valoare și încercăm să-i omagiem pentru orice rezultat și orice pas pe care îl fac, indiferent cât de mic este acesta. Cel mai important este susținerea, atunci când tu faci ceva să știi că ești susținut”, mai adaugă Mereuță Tatiana, Directoare Oriflame Moldova.

Top liderii din acest an s-au simțit cu adevărat speciali. Începând de la covorul roșu și până la premiile pe care le-au obținut, totul a fost organizat astfel încât aceștia să se simtă adevărate vedete.

Pentru Elena Gratii evenimentul a întrecut absolut toate așteptările. Ea obținut titlul de Gold Director, cel mai înalt rezultat din acest an.

„Emoțiile vreau să vă spun că sunt la limită. Mă simt extraordinar cu atâția oameni frumoși alături. Desigur că nu m-am așteptat că voi fi onorată în așa mod, a fost o surpriză pentru mine. Vreau să le doresc la toți partenerii mei să ajungă unde am ajuns și eu, fiind că doar cu ajutorul echipei ajungi să-ți realizezi scopurile și visurile, să nu cedeze vreodată, deoarece toate visele împlinesc cu Oriflame”, spune Elena Gratii, Gold Director.

Cu mult sclipici, muzică, dans și voie bună, la Magic Night by Oriflame, toate lucrurile au devenit posibile pentru cei care care au îndrăznit să viseze și să-și realizeze visurile.

Oriflame este un brand de produse cosmetice suedez, care propune produse de calitate înaltă. Fiecare persoană are posibilitatea de a face parte din această comunitate globală și de a-și realiza visurile aici, acasă, în Moldova.

Preluat de la: diez.md