virginia-romanii-au-talent.jpg

​Virginia Rusu, o tânără de 21 de ani din Republica Moldova, a reușit să impresioneze, datorită talentului său muzical, juriul de la „Românii au talent”. Tânăra studentă la actorie a venit pe scena concursului muzical pentru a interpreta propria ei melodie, pe care a compus-o recent, scrie protv.ro.

Ai o voce atât de caldă! Îmi place în ce zonă te-ai dus, e pe sufletul meu. Într-o lume plină de zgomot, tu aduci liniște cu muzica ta”, i-a spus Andra.

Faptul că ești actriță, se simte în felul în care cânți. Cred că ar trebui să profiți în continuare de avantajul ăsta, în fața altor interpreți de muzică”, a spus Dragoș.

Cine e Virginia Rusu de la Românii au talent

În familia Virginiei, muzica era o prezență constantă, tatăl său având talentul de a cânta la acordeon. În timpul evenimentelor de familie, tânăra care acum are 21 de ani era așezată pe un scaun și încurajată să cânte. Odată cu trecerea timpului, a început să urmeze cursuri de muzică și a primit feedback pozitiv, ceea ce a întărit dorința ei de a continua în acest domeniu.

Tatăl Virginiei este antreprenor și are multe activități în desfășurare, în timp ce mama este profesoară de limba română. Relațiile în familie sunt strânse, chiar dacă tatăl a fost mai rezervat și nu și-a exprimat mereu emoțiile. Însă, acum, atunci când se întoarce acasă, este profund emoționat și își exprimă dorul pentru fiica sa.

Părinții au încurajat-o să studieze contabilitate, dar Virginia a simțit că aceasta nu este calea ei. A venit în România pentru a urma cursurile UNATC. Într-un moment de sinceritate, tatăl i-a mărturisit că, în tinerețea lui, și-a dorit să devină dirijor, însă nu a avut mijloacele financiare necesare pentru a susține această alegere.

Virginia a participat la Festivalul Național Francofon și a obținut locul 2. Majoritatea timpului îl dedică proiectului său muzical și compoziției de piese pentru artiști din diverse țări. Scrie versuri în limba română, engleză, rusă și franceză.

Un moment important în cariera sa a fost începerea proiectului GINIA, în cadrul căruia a lansat 5 melodii cu videoclipuri și a colaborat cu Akord și 7Klase. Este mândră că poate gestiona producția pieselor și are un mic studio acasă cu echipamentul necesar, astfel își poate exprima creativitatea în mod liber, mai scrie sursa citată.

Preluat de la: zugo.md