3-15.jpg
Te plictisești acasă și nu știi ce să faci în acest weekend? Ți-am pregătit o listă din cinci filme interesante pe care să le privești la cinematografele Cineplex din Chișinău – Cineplex-Mall și Cineplex-Loteanu.

VEZI PENTRU MINE

Când fosta l schioare orbă Sophie stă într-un conac retras, trei hoți invadează pentru un seif ascuns. Singura apărare a lui Sophie este veteranul armatei Kelly. Kelly o ajută pe Sophie să se apere împotriva invadatorilor pentru a supraviețui.

INIMĂ DE FOC: NEÎNFRICATA

Georgia Nolan are 16 ani și visează să fie prima femeie pompier din lume. Când un piroman misterios începe sa provoace incendii pe Broadway, pompierii newyorkezi încep să dispară fără explicație. Tatăl Georgiei, Shawn, este chemat de la pensie de primarul metropolei pentru a investiga disparițiile. Disperată să-și ajute tatăl și să salveze orașul, tânăra se deghizează, devenind „tânărul Joe”, și se alătură unei echipe de pompieri independenți care încearcă să-l oprească pe piroman.

ORAȘUL PIERDUT

La aventură se pricepe ea. Să arate bine e treaba lui. Supraviețuirea? Niciunul nu știe cu ce se mănâncă… O comedie de acțiune cu Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe și Brad Pitt.

MEMORIA

Un asasin descoperă că a devenit o țintă după ce refuză să finalizeze o slujbă pentru o organizație criminală periculoasă. Un remake al filmului belgian din 2003 „The Memory of a Killer”.

PETRECERE CRIMINALĂ

Urmărește-o pe Jeanne, un arhitect genial care trebuie să investigheze brusc uciderea proprietarului și a patriarhului conacului pe care a fost desemnată să o renoveze.

Preluat de la: diez.md