diez-share-facebook.png
House of Cards revine în această toamnă cu ultimul sezon. Din distribuție lipsește Kevin Spacey, care a părăsit producția după ce a fost acuzat de mai multe persoane de abuz sexual. În schimb, în prim-plan este pusă Robin Wright, care joacă în continuare rolul lui Claire Underwood, vicepreședinte și prima doamnă a Statelor Unite, devenită la sfârșitul sezonului trecut președinte.

Teaser-ul a fost lansat în această noapte:

Sezonul precedent al serialului a pregătit personajul lui Wright, noul preşedinte Underwood, să fie starul show-ului, cu mule luni înainte de a fi lansate acuzaţii de comportament sexual inadecvat la adresa lui Spacey. Aceste acuzaţii au dus la excluderea actorului din serial.

Cel de-al cincilea sezon al producţiei s-a încheiat cu Claire Underwood spunând că este „rândul meu”, după ce aceasta devine preşedinte, înlăturându-l pe soţul ei, Frank Underwood (Spacey) din Casa Albă.

După ce a oprit producţia pentru a rescrie scenariul, excluzându-l pe Frank Underwood, personajul lui Spacey, compania Media Rights Capital a anunţat că va relua pregătirea ultimului sezon la începutul acestui an. Eliminarea personajului interpretat de Spavey din serial nu a fost dificilă – în cartea scrisă de Michael Dobbs care a inspirat serialul, Frank Underwood moare.

Preluat de la: diez.md