1528262876553.jpg

Tinerii pasionați de obiectele hand-made și artizanat, dar și cei care pot și sunt interesați de confecționarea unor lucrări unice cu propriile mâini, sunt invitați la cea de-a treia ediție a Festivalului Tânărului Meșteșugar.

Astfel, dacă ai o atracție aparte pentru crearea manuală a diverselor obiecte, modelarea lemnului sau a metalului, olărit, coaserea portului popular, ești îndemnat să vii în calitate de vizitator sau participant la cel mai „popular” eveniment al verii.

Aflat la cea de-a 3-a ediție, anul acesta, festivalul va oferi participanților posibilitatea nu numai de a-și expune lucrările unei audiențe vaste, dar și implicarea vizitatorilor în atelierele de creație, unde aceștia vor avea posibilitatea să afle specificul lucrului de care sunt pasionați.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și urmărește conservarea și promovarea specificului creațiilor moldovenești.

Nu ezita să uimești publicul larg cu propriile creații și vino pe 10 iunie, cu începere de la ora 12:00 pe strada Pietonală din Chișinău.

Preluat de la: zugo.md