Dinu10.jpg
Mai mulți tineri s-au pornit într-o drumeție în Moldova spre toate cele 4 puncte extreme, Naslavcea, Criva, Giurgiulești și Palanca. Aceștia au plecat cu 5 URAL-uri și planifică să parcurgă 1 500 de kilometri cu opriri în mai multe destinații. Reporterul #diez, Dinu Bubulici, îi însoțește și ne-a arătat în câteva imagini cum s-a desfășurat prima zi a expediției.

„Această drumeție o să fie în primul rând un test drive pentru motocicletele Ural cu ataș, care mulți ani în urmă au făcut parte din viața multora din părinții și bunicii noștri, un teambuilding pentru echipa noastră și comunitate, o sursă bună de material foto și video pentru promovarea destinațiilor turistice din toată țara” spune Mihai Cecan, inițiatorul proiectului.

„În drumeție plecăm cu 5 URAL-uri și 12 participanți. Avem de parcurs 1500 de km cu opriri în multe destinații cum ar fi Soroca, conacul Manuc Bey, Pădurea Domnească, Purcari, Prutul de Jos, Orheiul Vechi și altele” mai adaugă Mihai.

În prima zi de expediție, participanții turului au ajuns la Orhei, unde s-au oprit la Biserica Catolică, și-au continuat drumul spre barajul de pe Prut, „Lumânarea Recunoștinței” din Soroca, iar ulterior, au campat pe teritoriul rezervației peisajistice „Rudi-Arionești”.

Dinu1 Dinu2 Dinu3 Dinu4 Dinu5 Dinu6 Dinu7 Dinu8 Dinu9 Dinu10

Preluat de la: diez.md