1-26.jpg
Katerina Begu, devenită populară după ce a interpretat la Vocea Ucrainei „Dragostea din Tei”, a depășit etapa duelurilor. Tânăra a cântat în duet cu Oleksandr Telesco și în cele din urmă, cu toate că antrenorii au apreciat calitățile vocale ale interpretului și piesa l-a favorizat, Dan Balan a ales să meargă mai departe alături de Katerina.

Interpreții au cântat piesa „I’ve been thinking about you” a trupei Londonbeat. Oleksandr nu a fost salvat de niciun antrenor, dar a menționat că nu se oprește aici și că acest concurs a fost o etapă importantă din viața sa.

La audițiile pe nevăzute Katerina a întors toate cele patru scaune ale juraților și a ales să meargă în concurs în echipa lui Dan Balan. Videoul de la audiții a devenit cel mai popular dintre toate cele de la Vocea Ucrainei din acest sezon și a adunat în timp record, două săptămâni, patru milioane de vizualizări pe YouTube.

Ulterior, Katerina Begu și Dan Balan au lansat și versiunea oficială a piesei „Dragostea din Tei” interpretată într-o nouă manieră.

Preluat de la: diez.md