prima-iubire.jpg

Este general acceptat că prima dragoste nu se uită niciodată, iar în acest clipuleț îți relatăm tot ce trebuie să știi despre această experiență și despre modul în care ne influențează percepția ulterioară despre iubire.

Prima dragoste este o trăire intensă și memorabilă, care se formează în urma unui proces chimic din creierul nostru și care ne face să devenim fixați pe această persoană. Prima dragoste vine cu un val de emoții explozive și acțiuni efectuate fără deosebită preocupare față de consecințele acestora.

Așadar, în această ediție, îți relatăm prin ce se deosebește prima iubire de alte povești de dragoste din viața noastră, de ce deseori nu rezistă provocărilor vieții pe termen lung, prin ce se deosebește de iubirea matură și ce să faci dacă trăiești experiența unică a primei iubiri acum.

Anterior, în cadrul proiectului Biniște am abordat mai multe subiecte legate de sănătatea mintală. Așadar, te încurajăm să vezi clipulețele anterioare conform etichetei „biniște” sau să explorezi recomandările pe care le găsești mai jos.

Preluat de la: diez.md