arnold-moldova.jpg
Într-un serial nou realizat de Netflix, Arnold Schwarzenegger vine la Chișinău să rezolve misterul dispariției unui cercetător nuclear din Moldova, care a fost răpit în Irlanda. Este vorba despre serialul „FUBAR”, lansat pe platforma de streaming pe 25 mai.

Scenariul este următorul: un terorist vrea să creeze o „bombă murdară”, iar pentru asta are nevoie de fizicianul din Moldova Carl Novac, care se află în Irlanda la un turneu de promovare a potențialului științific al Moldovei.


Sursă: Viorel Ursu/Facebook

Sursă: Viorel Ursu/Facebook

Sursă: Viorel Ursu/Facebook

Sursă: Viorel Ursu/Facebook

Serialul „FUBAR” a fost anunțat prima dată în 2020 și este o continuare a filmului „True Lies” din 1994 în care Arnold Schwarzenegger a apărut alături de Jamie Lee Curtis, Tom Arnold, Bill Paxton, Art Malik și Tia Carrere. Serialul este descris ca fiind o „aventură de spionaj global”.

„Un agent CIA aflat la un pas de pensionare descoperă un secret de familie. Forțat să se întoarcă pe teren pentru un ultim job, seria abordează dinamica universală a familiei, pe fundalul unei urmăriri globale cu spioni, acțiune și umor”, este rezumatul serialului „FUBAR”.

Trailerul serialului îl puteți vedea mai jos.

Preluat de la: diez.md