unnamed-e1486031681214.png
Este o piesă fresh compusă de INNA împreuna cu David Ciente (“Dale Papi” – Lariss), Marco & Seba, cei care au compus și produs cele mai mari și cunoscute hituri ale artistei (Marcel Botezan, Sebastian Barac), Breyan Isaac (a lucrat cu David Guetta, FloRida, Pitbull) și Elena Vasile.

„Sunt fericită să lansez o piesă care este atât de energică, are un sound fresh și potrivit petrecerilor. Vreau să le mulțumesc tuturor celor cu care am lucrat pentru această piesă: Marco & Seba, Breyan Isaac, David Ciente, Elena Vasile. Este o binecuvantare să lucrez cu oameni atât de inspiraționali și talentați precum ei”, a spus INNA.

Videoclipul a fost filmat în Mexico, regizat de Edward Aninaru, care lucrat cu INNA în mai multe proiecte video precum „Cum ar fi” și „We Wanna”.

Este o bucurie și o onoare să filmez acest video în Mexic, unul dintre locurile din lume în care simt iubirea și bunătatea oamenilor. De asemenea, am lucrat cu prieteni, oameni în care am încredere și pe care îi apreciez, precum Edward Aninaru, John Perez, Khaled Mokhtar. Le mulțumesc pentru professionalism”, a spus artista.

INNA lucrează deja pentru piese noi pe care le va lansa de-a lungul anului 2017. De asemenea, va lansa în curand o piesă alături de GGirls (Antonia, Lori Ciobotaru si Lariss). Primul single GGirls „Call the Police” a depășit 15 milioane de vizualizări pe YouTube și are success în Polonia și Germania.

INNA este jurat în prima ediție a show-ului Vocea Romaniei Junior care va fi difuzat in curand la PROTV.

Preluat de la: Diez.md