diez-share-facebook.png
O ceartă s-a iscat între vloggerii Ilie Bivol și Maximilian Ioan din cauza unei sume de bani. Vloggerul moldovean a împrumutat în luna iulie 2017 de la Maximilian o sumă de 2000 de euro. Deși a trecut un an, Ilie încă nu i-a întors toată datoria lui Max. 

Într-un nou video, vloggerul român zice că l-a rugat pe Ilie de mai multe ori să-i întoarcă datoria. În această vară, Maximilian Ioan i-a spus lui Ilie că va face un video despre această situație, dacă Ilie nu-i întoarce banii. Vloggerul moldovean nu a reacționat.

Pe data de 5 septembrie, Maximilian a publicat videoul despre care a vorbit cu lux de amănunte despre această situație.

„Se plângea că nu are bani de benzină, nu se descurcă cu banii. Pentru că îl consideram pe Ilie un om super mișto și un om care n-ar face așa ceva, m-am oferit să-i împrumut. Inițial mă gândeam că o să-mi ceară o sumă decentă de 100-200 de euro, el mi-a cerut 2000 de euro”, povestește tânărul vlogger.

În prezent, Ilie a reușit să-i returneze lui Max 250 de dolari și 563 de euro.

În aceeași zi de 5 septembrie, Ilie Bivol a venit cu un răspuns pentru Maximilian Ioan.

„În acest video nu vreau să mă victimizez. Recunosc că nu am procedat corect. Știu că am fost arogant, nu am procedat corect față de Max. Nu i-am dat banii atunci când puteam să-i dau. Să vă spun sincer, când aveam bani trebuia să cumpăr chestia ceea, ba altă chestie, apoi să repar mașina, casa…așa se duceau banii”, explică Ilie.

„După ce am finisat reparația casei am început să mă pun pe picioare, am deschis un magazin online. Nu aveam bani din campanii cu vreun brand, nu prea postam pe Youtube. Tot ce aveam era strict pentru trai. Recunosc, am procedat urât” a mai adăugat vloggerul.

„A început să mă șantajeze cu video. A început să-mi ceară bani anume atunci când mi s-a întâmplat incendiul în casă. Era un dezastru, trebuia tot de schimbat. Timp de 2 luni de la acest incident nu mă simțeam în apele mele, mă aflam într-o depresie. Da, am fost arogant cu el, pentru că el mereu mă șantaja că „o să fac video, o să fac video”. Erau momente când îmi scria în clipe dificile, când nu eram ok emoțional. Eu aveam problemele mele și îi ziceam „băi fă video, mi-i totuna”.

„Puteai să aștepți până la sfârșitul lunii. Vreau să mă văd cu tine personal ca să-ți dau banii în față”, a conchis Ilie.

 

Preluat de la: diez.md