păsări.jpg
Designerul din San Francisco, Pablo Rochat deseori face glume pe seama oamenilor. De exemplu, în noiembrie 2019, acesta a împrăștiat prin oraș stickere cu căști Apple AirPods ca oamenii să încerce să le ridice. De această dată, Rochat a trecut de la glumele pentru oameni, la cele pentru păsări. 

Rochat a lipit anunțuri pentru păsări pe care scrie: „Ai obosit să fii pasăre?” și le-a însoțit cu numere de telefon. Hulubii din oraș zburat către stâlpul pe care era încleiată publicitatea și au început să rupă numerele de telefon. Internauții cred că pe hârtii erau lipite semnițe. Dintr-o parte, arată de parcă într-adevăr, hulubii au obosit să fie păsări și caută cu disperare o soluție.

View this post on Instagram

They’ve had enough

A post shared by Pablo Rochat (@pablo.rochat) on Jul 21, 2020 at 8:27am PDT

În comentariile de sub videoclip, unii internauți s-au arătat îngrijorați că hârtia ar răni porumbeii. Drept răspuns, alți abonați ai instagramerului au subliniat că în videoclip, porumbeii pur și simplu scoteau boabele, lăsând hârtia pe pământ. În plus, păsările pot utiliza teoretic această hârtie pentru a-și construi cuiburile.

Preluat de la: diez.md