diez-share-facebook.png
A venit toamna, anotimpul serialelor bune. Trăim în perioada când se produc atât de multe filme și seriale, încât ne trebuie o recomandare ca să nu mai pierdem timpul în căutarea peliculei perfecte. 

Dacă ești în căutarea unui nou serial, atunci alege unul din lista de mai jos.

#The Innocents

The Innocents îi are în prim-plan pe Harry (Percelle Ascott) şi June (Sorcha Groundsell), doi adolescenţi care hotărăsc să fugă de acasă, copleşiţi de dramele propriilor familii, şi să o ia de la capăt împreună. Călătoria lor începe însă cu un eveniment tulburător, în urma căruia June află că are abilitatea de a-şi schimba corpul, o putere pe care nu o înţelege şi pe care se luptă să o controleze. Această forţă extraordinară are legătură cu mama sa, care a părăsit-o cu ani în urmă fără vreo explicaţie şi pe care adolescenta încearcă acum să o regăsească, scrie alistmagazine.ro.

#The Brave

Drama militară The Brave este cea mai nouă producție care intră în grila AXN, cu episoade duble, în fiecare marți seara, de la ora 21.00, începând din 18 septembrie. Serialul explorează lumea complexă a elitei militare americane, o lume încărcată de emoții, suspans, adrenalină și momente tensionante, care împing limitele la extrem. În fața unor provocări care deseori par de neoprit, căpitanul Adam Dalton (Mike Vogel) și echipa sa de eroi militari reușesc să ducă fiecare misiune la bun sfârșit. În fiecare episod, „Cei bravi” vor călători în unele dintre cele mai periculoase locuri de pe planetă, se vor confrunta cu provocări greu de depășit, în încercarea de a salva viețile unor oameni nevinovați luați ostatici, bazându-se pe încredere reciprocă.

#Hackerville

Un alt serial aşteptat al toamnei este şi Hackerville, o co-producţie HBO Europe și TNT Serie, filmată în Timişoara, Bucureşti şi Frankfurt. Subiectul poveştii este cu siguranţă unul care o să vă atragă atenţia. Un atac cibernetic, de care pare să fie responsabilă o rețea de hackeri din România, afectează una dintre cele mai mari bănci din Germania. Lisa Metz (Anna Schumacher), expertă în criminalitate informatică în Frankfurt, preia ancheta în Timișoara, orașul în care s-a născut. Lisa ajunge să se confrunte aici cu secrete incomode din trecutul familiei sale. Între timp, ancheta lui Adam Sandor (Andi Vasluianu), polițistul român care se ocupă de caz, este dată peste cap de sosirea Lisei. Investigația îi duce pe cei doi, Lisa și Adam, pe urmele unui hacker genial, un puşti interpretat de Voicu Dumitraș, care se află la primul său rol.

#Maniac

Emma Stone revine pe micile ecrane pe 21 septembrie. Şi nu singură, ci alături de Jonah Hill, partenerul ei din Maniac, serialul Netflix ce va fi lansat pe 21 septembrie. Serialul spune povestea lui Annie Landsberg (Stone) şi a lui Owen Milgrim (Hill), doi străini care participă la etapele finale ale unui studiu farmaceutic misterios. Pe de o parte, Annie suferă de pe urma relaţiei dăunătoare pe care o are cu mama şi cu sora ei, în timp ce Owen s-a luptat toată viaţa lui cu schizofrenia. Vieţile lor nu sunt aşa cum sperau să fie, iar promisiunea unui tratament farmaceutic nou – despre care inventatorul Dr. James K. Mantleray (Justin Theroux) spune că rezolvă orice problemă a minţii – îi aduce pe amândoi în acelaşi loc.

#The Haunting of Hill House

Serialul redă povestea unor frați care au crescut în cea mai cunoscută casă bântuită din țară. Ajunși adulți, aceștia sunt reuniți de o tragedie de familie, care îi aduce în casă și îi pune în situația de a înfrunta fantomele trecutului. Seria este o complexă dramă de familie, care ia forma unei povești horror, în regia lui Mike Flanagan.

Preluat de la: diez.md