vocea-romaniei-1.jpg
O tânără din Chișinău a întors două scaune la „Vocea României” cu piesa „Hora din Moldova”. Este vorba despre Corina Ivanov, care i-a cucerit pe jurați și i-a făcut să danseze. Tudor Chirilă și Denis Roabeș au fost cei care și-au dorit ca tânăra să meargă mai departe în echipele lor.

„Am simțit pe cerul gurii gust de bomboane Bucuria. A fost senzațional. Locul tău e doar în echipa mea”, a menționat Denis Roabeș.

Tânăra a ales să meargă mai departe în echipa lui Denis Roabeș (The Motans).

„De cele mai multe ori aleg cu sufletul, nu cu mintea. Voi merge la Denis”, a spus Corina.

Vedeți mai jos prestația tinerei.


Acum câteva zile, pe scena „Vocea României” a mai urcat o tânără din Moldova. Ea a reușit să întoarcă toate cele patru scaune. Prestația Valeriei Marcu o puteți vedea aici.

Acesta al X-lea sezon al concursului „Vocea României”. În această ediție, în componența juriului se află și două persoane originare din Republica Moldova: Irina Rimes și Denis Roabeș (The Motans).

Vocea României este o emisiune de talente din România. A avut premiera pe 27 septembrie 2011 la postul Pro TV. Fiind bazată pe competiția muzicală The Voice of Holland, emisiunea a fost creată de producătorul de televiziune neerlandez John de Mol și face parte din franciza internațională The Voice. Conceptul constă în găsirea de interpreți talentați cu vârste de cel puțin 16 ani, începându-se printr-o etapă de audiții publice. Câștigătorul este determinat prin votul publicului care se realizează prin mesaje text și apeluri telefonice la numere special alocate fiecărui concurent. Începând din sezonul 6, telespectatorii pot vota și prin intermediul aplicației emisiunii, având posibilitatea de a acorda câte un vot online gratuit în fiecare rundă de vot.

Premiul cel mare constă în suma de 100 000 de euro, obținută prin sponsorul Telekom (anterior Cosmote), și un contract cu Universal Records. Până în momentul actual, au fost desemnați nouă câștigători: Ștefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chițu, Tiberiu Albu, Cristina Bălan, Teodora Buciu, Ana Munteanu, Bogdan Ioan și Dragoș Moldovan.

Preluat de la: diez.md