diez-share-facebook.png
Fanii „Game of Thrones” așteptată cu nerăbdare sezonul al optulea, care este și ultimul sezon al acestui serial. HBO a oferit, în sfârșit, primele momente video.

Primele imagini din sezonul opt au apărut într-un teaser lansat de HBO, care cuprinde mai multe producții ce urmează să apară în anul 2019, cum ar fi: Big Little Lies sau True Detective.

În video de mai sus, începând cu 1.10, pot fi văzute cele trei secunde, care sunt primele imagini din sezonul opt. Acestea prezintă o scenă de film în care Jon Snow o îmbrățișează pe sora sa, Sansa Stark.

Unii fani spun că această îmbrățișare este diferită de cea prezentată în sezonul 7. Aceștia cred că îmbrățișarea nu este la fel de emoțională ca reuniunea de ultima dată, lucru care este trădat de privirea Sansei. „Poate Jon a adus cu el un caracter nedorit?

Reamintim că, al optulea şi ultim sezon al serialului TV „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” va fi difuzat pe micile ecrane în prima jumătate a lui 2019. Acest lucru a fost anunţat un reprezentant al producătorului seriei de succes, postul HBO.

 

Preluat de la: diez.md