neymar.jpg
Atacantul echipei PSG, Neymar Jr., a anunţat printr-o postare pe pagina sa de Twitter că va putea fi văzut în al treilea sezon al serialului „La Casa de Papel„. Neymar interpretează rolul unui călugăr brazilian, al cărui prenume este Joao.

„Am putut să îmi împlinesc un vis, participând la filmările pentru serialul meu preferat. Iar acum pot să împărtăşesc personajul Joao cu voi! Mulţumesc @lacasadepapel!”, a scris sportivul brazilian pe aceeaşi reţea de socializare, însoţind mesajul de un scurt videoclip în care poate fi văzut scoţându-şi de pe chip o mască – reprezentându-l pe Salvador Dali -, caracteristică personajelor din acest serial, transmite agerpres.ro.

În episoadele 6 şi 8 din al treilea sezon – o nouă versiune a acestuia a fost distribuită online, marţi, de Netflix, conform AFP -, Neymar interpretează un călugăr brazilian, al cărui prenume este Joao. Sezonul al treilea a fost distribuit online pe 19 iulie.

 

În această „telenovelă” estivală, un episod s-a încheiat cu bine, pe 9 august, pentru Neymar: plângerea pentru viol care îl viza a fost clasată fără urmări penale în Brazilia. Însă intriga din jurul viitorului său sportiv rămâne de actualitate, cu câteva zile înainte de închiderea pieţei transferurilor în Europa (2 septembrie).

Preluat de la: diez.md