148252147453c4a85b.jpg
Marcel Roșca a reușit cu prima interpretare să lase publicul fără cuvinte şi, cum era de aşteptat, acesta i-a dăruit ropote de aplauze la final. Basarabeanul a cântat super hitul celor de la Talisman „Singur”, pe care acesta a interpretat-o alături de Alin Oprea, unul din cei doi soliști ai trupei românești.

„Acum în semifinală eu am simțit foarte mult dragostea și susținerea oamenilor și nu mă mai simt singur. V-am simțit pe toți aproape de mine. M-am simțit foarte împlinit și fericită în semifinală că am nimerit la duel pentru că am mai avut o șansă să le cânt oamenilor”, a declarat Marcel în introul prestației.

„Talisman a fost copilăria mea și această piesă este cea mai sensibilă pe care am cântat-o la X Factor. Dacă ar fi câștig la X Factor nu ar fi să-mi confirm mie ceva, ci că am reușit să ajung la inimele oamenilor”, a mai adăugat Marcel.

„Este o piesă grea din punct de vedere tehnic, dar este mai greu să simți interiorul piesei, povestea și să înțelegi ce se află în spatele acesteia”, a declarat Alin Oprea, solistul de la Talisman.

De-a lungul timpului, Horia Brenciu a demonstrat că este un mentor extrem de implicat. Însă, în această seară, a dus emoțiile la un alt nivel. Pe tot parcursul piesei, juratul a vibrat la unison. A gesticulat, a cântat, a exprimat o mulțime de stări, iar totul nu a făcut decât să îl ajute pe elevul său.

Horia Brenciu: În primul rând îi mulțumesc lui Alin că acceptat imediat provocarea. Reinteresat că mi s-a părut că Alin a avut foarte multe emoții. Marcel ai trecut prin toate coarvoadele cu toate duetele, cu emoțiile tale și mă bucur că ești aici.

Delia: Bravo, foarte frumos momentul. pe mine una m-a impresionat și mi-a plăcut mult.

Carlas Dreams: Este foarte greu să faci un duet masculin. Vouă v-a reușit mai bine decât bine. Felicitări!

Ștefan Bănică Jr: Marcel este un tip foarte conștient de calitatea vocii lui. Mi-a plăcut foarte mult duetul.

Preluat de la: Diez.md