14825193571efb9921.jpg
Olga Verbițchi, unica tânără din finala X Factor, a deschis exploziv ultima gală live cu un duet de peste Prut, vesel și zgomotos. Micuța Olguța Verbițchi și Roman Iagupov au cântat perfect una dintre cele mai motivante piese ale celor de la „Zdob și Zdub”.

„Un bulgăre de energie și o minune de fată”. Așa a descris-o Dani Oțil pe singura fată ajunsă în ultimul act al celui mai spectaculos show muzical al anului, iar vorbele sale nu sunt deloc exagerate.

Olga a făcut pereche cu solistul vocal al celebrei trupe Zdob și Zdub, iar aerul de veselie venit de dincolo de Prut s-a simțit până la București. Cei doi au rupt scena în două, aducând emoţia în tălpile tuturor celor prezenţi.

Roman Iagupov a îndemnat telespectatorii să voteze pentru sinceritate Olgăi. „E foarte micuță, simpatică și are o voce specială.”

Horia: Bună piesă, bună alegere. Bravo, Carla! Felicitări, boțule de 15 ani!

Ștefan: Stimați interpreți, mi-a plăcut foarte mult. Nu ești doar un boț, ești super energie, iar cu Roman la un loc ești o explozie. Bravo!

Delia: Felicitări! Ne-ai umplut cu energie, forță și dinamică bună. Am vrut să mă ridic să dansez, dar nu am avut cu cine.

Carla’s Dreams: Vreau să-i mulțumesc lui Roman că a acceptat invitația noastră și pot să spun că o seară care începe cu bună dimineața nu poate să se încheie cu rău. Merci mult!

Preluat de la: Diez.md