main-filmeee.jpg
Ieșirile cu prietenii sunt mai interesante și utile, atunci când mergeți la un film bun și pe gustul fiecăruia. Cinematograful Patria vine, tradițional, cu noi premiere pentru iubitorii de filme, iar pentru luna iulie avem parte de șase premiere ce cuprind atât dramă, cât și aventură.

4 iulie

#Câinele, adevăratul meu prieten 2

Bailey (Josh Gad) se bucură de un trăi liniștit la ferma „băiatului său” Ethan (Dennis Quaid) și a soției sale Hannah (Marg Helgenberger). Are chiar și o nouă parteneră de joacă: CJ, nepoata lui Ethan și Hannah. Singura problemă este că mama micuței CJ decide că ea trebuie să plece de la fermă.

Sufletul câinelui, Bailey, este gata să părăsească această viață pentru una nouă. Astfel, câinele îi promite stăpânului său, Ethan, că o va găsi și o va proteja pe CJ cu orice preț, iar acesta-și continuă misiunea imediat după ce se reîncarnează și se naște din nou.

 #Omul-păianjen: departe de casă

Spider-Man (Tom Holland), plecă în vacanță prin Europa cu prietenii, într-o misiune, ce îl va face pe adolescent să rateze ocazia de a se relaxa cu prietenii și cu Michelle (Zendaya).

11 iulie

#Morții nu mor

Locuitorii orașului Centerville se trezesc invadați peste noapte de o mulțime de zombi. Despre trăirile locatarilor și despre cum au trecut peste aceste necazuri, aflați în filmul „Morții nu mor”.

#Stuber: detectiv de nevoie

Atunci când Stu (Kumail Nanjiani) preia un pasager (Dave Bautista) care se dovedește a fi un polițist aflat pe urmele unui ucigaș brutal, el se regăsește într-o situație dificilă și încearcă cu disperare să fie curajos, să rămână în viață și să-și păstreze faima.

Regizat de Michael Dowse, această comedie de acțiune de la 20th Century Fox îi are în distribuție pe Iko Uwais, Natalie Morales, Betty Gilpin, Jimmy Tatro, Mira Sorvino și Karen Gillan.

18 iulie

#Anna

Dincolo de frumusețea izbitoare a Annei Politova, se află și un secret periculos, care o transformă în cea mai letală armă a guvernului. O cursă electrizantă, cu ritm incredibil și acțiune explozivă, „ANNA” o aduce în rolul principal pe top-modelul Sasha Luss, alături de o distribuție impresionantă din care fac parte Helen Mirren, Cillian Murphy și Luke Evans.

#Regele Leu

În acest film, Disney ne duce într-o nouă călătorie în savana africană, acolo unde se naște un viitor rege. Tânărul leu Simba îl venerează pe tatăl său, regele Mufasa și își asumă rolul de viitor conducător. Însă, nu toți cei din regat se bucură de venirea pe lume a puiului de leu.

Scar, fratele regelui Mufasa și fost pretendent la tron, are propriul plan în legătură cu viitorul ținutului. Lupta pentru autoritate și putere în regatul din Pride Rock este plină de trădare, dramă și tragedie, iar micul Simba ajunge să fie exilat. Cu ajutorul unor noi prieteni neobișnuiți și haioși, Simba va lupta pentru a-și lua înapoi ceea ce îi aparține pe drept, tronul din savana africană.

Preluat de la: diez.md