diez-share-facebook.png
Interpretul rus Filip Kirkorov, care este și coautorul piesei „My Lucky Day”, cu care trio-ul de la Rîbnița va participa la Eurovisionul din acest an, a prezentat grupul DoReDos la Moscova. Muzicienii au participat la evenimentul tradițional „Vegas Kuntsevo” din Moscova.

„Îmi fac griji pentru că sunt autorul piesei”, a declarat Kirkorov reporterilor, scrie ru.diez.md.

„În general, acesta este un moment istoric: un compozitor rus a scris o melodie pentru Moldova. O astfel de colaborare se întâmplă pentru prima dată”, a mai adăugat acesta.

Compoziția „My lucky day”, Kirkorov a scris-o împreună cu poetul John Ballard.

Artistul rus a menționat că DoReDos sunt deja cunoscuți pentru concursul „Novaya Volna”, unde au devenit câștigători în anul 2017.

Grupul DoReDos a fost înființat în 2011 în orașul Rîbnița din Transnistria. Participanții sunt Marina Dzundiyet, Evgeni Andrianov și Serghei Mîța.

Kirkorov a ajutat deja să se pregătească pentru „Eurovision” reprezentantul din Belarus Dmitri Koldun în 2007, pe Ani Lorak din Ucraina în 2008, pe Serghei Lazarev și surorile Tolmachev, care au reprezentat Rusia în 2016 și 2014 la Eurovision.

Concursul „Eurovision-2018” va avea loc în Portugalia, în arena de la Lisabona din Parque das Nacoes. Prima semifinala va avea loc pe 8 mai, a doua pe 10 mai, iar finala pe 12 mai.

Preluat de la: diez.md