2-11.jpg
Videoclipul lui Luis Fonsi „Despacito” pare să fi fost șters de pe YouTube. Acest lucru s-a întâmplat la cinci zile după ce videoclipul a bătut un nou record pe YouTube și anume a ajuns la cinci miliarde de vizualizări.

Un videoclip afișat în continuare prezintă câteva figuri mascate cu arme, ceea ce nu este o scena din videoclipul „Despacito”. Când fanii încearcă să apese pe butonul de redare, se spune că videoclipul nu este disponibil, scrie independent.co.uk.

1 2

Ei nu sunt primii artiști care trec prin asemenea situații, anterior au avut de suferit și Shakira, Selena Gomez, Taylor Swift și Drake. Clipurile originale au fost postate de Vevo.

Hackerii care care au șters videoclipul se numesc Prosox și Kuroi’sh. Aceștia au scris „Libertate Palestinei” sub videoclip.

Piesa „Despacito” a fost lansată în ianuarie 2017 și a continuat să fie pe primele poziții în diverse topuri. A fost mai multe săptămâni la rând numărul 1 în SUA, iar în august a devenit cel mai vizualizat videoclip din istoria platformei.

 

Preluat de la: diez.md