ap_20078856119676_wide-a391812398f66ab8e58e66b7acd8c1cd2b0dca32-s800-c85.jpg
Drapelele oficiale ale celor 166 de țări care au înregistrat cazuri de coronavirus au fost proiectate miercuri în timpul unei slujbe religioase pe statuia lui Cristos Mântuitorul din Brazilia. Slujba de rugăciune a fost organizată fără public, însă a fost oficiată pentru toți bolnavii din lume.

Evenimentul religios organizat lângă această statuie, care este una dintre marile atracţii turistice din Brazilia, a fost oficiat de episcopul de Rio de Janeiro, cardinalul Orani Joao Tempesta. La eveniment au fost prezenţi doar fotografi şi fotoreporteri acreditaţi, având în vedere că Sanctuarul este închis pentru public, transmite agerpres.ro.

Proiecţia specială a drapelelor naţionale asupra acestei statui de beton, cu înălţimea de 30 de metri şi care îl prezintă pe Hristos cu braţele deschise, a avut loc după ce cardinalul de Rio de Janeiro a pronunţat rugăciunea „Tatăl nostru” pentru toţi bolnavii de COVID-19 din întreaga lume.

După proiectarea imaginilor cu steagurile naţionale, pe statuia lui Cristo Redentor a apărut şi harta cu fiecare continent în care au fost semnalate cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Preluat de la: diez.md