years-and-years.jpg
Suntem în luna decembrie, sfârșitul anului 2022, ceea ce înseamnă că mai avem ceva timp și posibilitate să savurăm unele seriale ce într-adevăr merită a fi vizionate. Așadar, îți propunem o listă de seriale pe care le poți viziona până la sfârșitul acestui an, fără să simți că trece viața pe lângă tine.

What We Do in the Shadows


Sursă foto: COURTESY OF FX

Este un serial despre vampiri, o privire în stil documentar asupra vieții de zi cu zi (sau, mai degrabă, de noapte) a patru vampiri care „trăiesc” împreună de sute de ani. Serialul înglobează mai multe clișee despre vampiri și le redă într-o manieră amuzantă.

Serialul are patru sezoane, dar au fost confirmate și următoarele două – al cincilea și al șaselea.

Wednesday


Sursă foto: Netflix

Wednesday, cunoscut și ca Wednesday Addams în promovarea serialului, este un serial de televiziune de groază și comedie american bazat pe personajul Wednesday Addams din filmul The Addams Family. Serialul urmărește anii lui Wednesday Addams ca studentă, când încearcă să-și stăpânească abilitățile psihice emergente.

Serialul are un sezon cu 10 episoade.

Pam & Tommy


Sursă foto: menshealth.com

Serialul relevă povestea relației dintre Pamela Anderson și Tommy Lee, revenind la povestea lor de dragoste fulminantă, care a început cu căsătoria lor după ce s-au cunoscut timp de doar 96 de ore în 1995.

Serialul Pam & Tommy face o incursiune în ani ’90 și-ți arată începuturile unui fenomen extrem de periculos – revenge porn –, care a luat amploare odată cu apariția noilor tehnologii.

Serialul are un singur sezon.

Succession


Sursă foto: HBO

Succession este un serial american satiric de comedie neagră, dramă satirică și saga familială, creat de Jesse Armstrong. A avut premiera pe 3 iunie 2018 la HBO. Serialul se concentrează pe familia Roy, proprietarii Waystar RoyCo, un conglomerat global de media și divertisment, care se luptă pentru controlul companiei pe fondul incertitudinii legate de sănătatea patriarhului familiei, Logan Roy.

Serialul are trei sezoane, al patrulea va avea premiera în primăvara anului 2023.

The White Lotus


Sursă foto: HBO

The White Lotus este o satiră socială pătrunzătoare care urmărește aventurile diverșilor angajați și oaspeți ai unei stațiuni exclusiviste de lux din Hawaii pe parcursul unei săptămâni plină de transformări. În serial de vorbește despre inegalitățile din lume, despre ce înseamnă privilegiul sau ipocrizia mișcării woke.

Serialul are două sezoane.

Years and Years


Sursă foto: HBO

Serialul urmărește o familie din Manchester pe parcursul a 15 ani și modul în care-i afectează schimbările politice.

Desfășurat între 2019 și 2034, serialul în șase episoade urmărește viața familiei Lyons, care este martoră la afacerile globale din ce în ce mai tumultoase și la ascensiunea la putere a lui Vivienne Rook, o femeie de afaceri britanică celebră, devenită politiciană populistă, ale cărei opinii controversate divizează națiunea.

Serialul are un singur sezon.

Tokyo Vice


Sursă foto: HBO

Este un serial despre mafia japoneză controlată de Yakuza și despre cum un tânăr jurnalist din SUA ajunge la sfârșitul anilor ’90 să investigheze această grupare criminală.

Serialul are un singur sezon.

Monster: The Jeffrey Dahmer Story


Sursă foto: Netflix

Serialul este despre viața lui Jeffrey Dahmer și despre cum a devenit unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie din America de Nord, omorând 17 bărbați și băieți. Crimele sale au fost executate în Bath Township, Ohio, West Allis, Wisconsin, și Milwaukee între 1978 și 1991.

Serialul are un singur sezon.

Preluat de la: diez.md