1-32.jpg
„Trandafirii” din Românie par să aibă mulți simpatizanți printre interpreții locali. Prin urmare, pentru a accede în Parlamentul European, liderii partidului au apelat la manelistul Nicolae Guță pentru a convinge oamenii să voteze formațiunea politică pe 26 mai.

În așa mod a apărut maneaua electorală „Victorie, PSD”. Clipul începe cu Liviu Guță în fața panoului electoral al PSD, pe care scrie „Patrioți în Europa”:

„Atențiune, atențiune! Atențiune, națiune! Din partea mea, Guță Nicolae magnificul, dedic această melodie pentru cel mai tare partid posibil, pentru PSD!”

Apoi, „Guță Nicolae magnificul” adaugă: „Doar PSD poate să facă ceva pentru România”.

Pe ritmurile dansante ale manelei, cu mișcări greu de interpretat, cântărețul dă tonul piesei. Primele versuri sună ca o reclamă la un produs miraculos, care ar rezolva orice problemă pe care o au oamenii:

„De vrei gustul fericirii,

Ștampilează trandafirii.

Când e cald fierul de bate

Dacă vrei prosperitate.”

După ce a lăsat de înțeles că „trandafirii” sunt binele suprem, interpretul începe să cânte refrenul:

„Hai române, hai,

Hai la urnăăă

Dacă vrei viața mai bună

Votează cu-ncredere

Liviu Dragnea – PSD.”

Nicolae Guță are un istoric în colaborarea cu partidele în campaniile electorale. În 2009, interpretul de manele cânta pentru Traian Băsescu și îndemna oamenii să îi acorde încredere pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni.

Preluat de la: diez.md