11.png
A fost lansat acum aproximativ trei săptămâni și în decursul acestui timp, a reușit să adune un auditoriu de peste 1500 de urmăritori fideli. Proiectul HyNoRock continuă să amuze publicul cu video-uri scurte care inevitabil te încarcă că o doză de pozitivism.

După ce am văzut din altă perspectivă fotografii, cunducătorii de troleibuze și taxatorii, echipa HyNoRock își propune să urmărească și liceenii. Deși febra legată de examenul de bacalaureat a luat sfârșit, iar vacanța e în toi, școala este subiectul care niciodată nu va fi epuizat, HyNoRock a demonstrat aceasta prin provocarea lansată foștilor elevi. O discuție curajoasă despre cei doisprezece ani petrecuți în liceu urmează să provoace zâmbete celor care încă nu au absolvit și posibil nostalgie celor care nu vor mai călca pragul liceului.

(video) HY NO ROCK a provocat fotografii la o discuție despre nunți. Vezi ce cazuri amuzante au întâlnit aceștia

Unii dintre ei au susținut examenul maturității și se pregătesc intensiv de admitere, alții continuă să pășească treptele instituțiilor de învățământ preuniversitar, dar asta nu îi încurcă să relateze despre activitatea sa în școli, despre momente mai mult sau mai puțin epice, scuzele pe care le invocă atunci când întârzie sau nu și-au pregătit temele, sfaturi pentru elevi și frazele înaripate ale profesorilor care ți se întipăresc în minte și peste ani după absolvire ți le amintești cu nostalgie.

(video) Moldovenii uită în troleibuz plase cu cartofi sau pești de 15 kg. Conducătorii și taxatorii povestesc de ce își iubesc meseria

„Omul care îți spune să nu calci firul de la laptop pentru că acolo intră viruși, probabil o să enerveze pe oricine.”

„Rusu, ai patru pe azi.”

„Voi sunteți potlogari.”

„Ori cu capul de perete, ori cu nuca de perete.”

„Telefon v okno poletit.”

„Simplu, scurt, clar, cuprinzător.”

„Ne-am luat cu colegul meu de clasă pistolete cu apă, împușcam în mașina directoarei.”

„Dacă fugi de la lecții, ai să ai probleme, dar poți să fugi de la lecții.”

„Primele două luni de liceu trebuie de făcut temele pe acasă, da pe urmă, nu trebuie.”

„Mâncarea care o aduci la școală, nu va fi mâncată de tine.”

„Să nu vă întristați înainte de timp, tot ce-i mai rău, e încă înainte.”

Preluat de la: diez.md