Testing-team.jpg
Endava, cea mai mare companie IT din Moldova a dat startul înscrierilor la programul său de INTERNSHIP, ediţia de toamnă. Candidaţii se pot înscrie la una din cele 3 direcţii: Applications Management, Software Development sau Software Testing.

Programul este dedicat persoanelor pasionate de IT, cu un nivel bun de engleză, care îşi doresc să crească alături de Endava. Compania este interesată de persoane care îşi dezvoltă continuu abilităţile tehnice, de comunicare, leadership etc. şi susţine angajaţii să-şi urmeze hobby-urile, să aibă un mod de viaţă echilibrat şi sănătos.

Pe parcursul celor 3 luni ale stagiului de practică, participanţii vor avea un mentor şi vor lucra în proiectele curente, cu impact real pentru industrie. Vor participa la diverse activităţi ale companiei, cum ar fi evenimente sportive şi de divertisment, traininguri tehnice şi de dezvoltare a abilităţilor de comunicare.

Programul de INTERNSHIP la Endava a început acum 5 ani, fiind organizat de două ori pe an, primăvara şi toamna. Rata de angajare a absolvenţilor programului este de circa 85%, ceea ce denotă un grad înalt de implicare şi angajament atât din partea participanţilor, cât a mentorilor.

Mai multe detalii despre program şi termeni limită de aplicare pentru fiecare disciplină, vezi AICI: INTERNSHIP PROGRAMME | CHISINAU

***

Endava este o companie de servicii IT cu capital privat, cu peste 16 ani de experienţă. Endava are mai bine de 3600 de angajaţi în birourile sale din America de Nord şi Europa de Vest, precum şi centre de livrare în Republica Moldova, România, Bulgaria, Macedonia, Serbia şi Columbia.

 

Preluat de la: diez.md