My-Post-5-2.jpg
Cinematograful Cineplex din Chișinău te invită să vizionezi în acest weekend cinci filme interesante. Vă așteaptă multă acțiune, comedie și aventură.


# HITMAN’S BODYGUARD 2: NEVASTA ASASINULUI

Garda de corp Michael Bryce își continuă prietenia cu asasinul Darius Kincaid în timp ce încearcă să o salveze pe Sonia, soția lui Darius.

# PETER IEPURAŞUL: FUGIT DE ACASĂ

Thomas și Bea sunt acum căsătoriți și locuiesc cu Peter și familia sa de iepuri. Plictisit de viața din grădină, Peter merge în marele oraș, unde întâlnește personaje umbrite și ajunge să creeze haos pentru întreaga familie.

# FĂRĂ ZGOMOT 2

Familia Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) și-a părăsit casa unde au avut loc tragicele evenimente, și este acum nevoită să înfrunte terorile lumii exterioare. Mama și cei trei copii își continuă lupta pentru supraviețuire cu îndârjire, deși creaturile care vânează după zgomote nu mai sunt singurele pericole mortale care pândesc din întuneric…

# CRUELLA

Cruella, o adaptare live-action inspirată din 101 Dalmaţiei, spune povestea de origine a celebrei răufăcătoare.

# FURIOS ȘI IUTE 9

Dom Toretto duce o viață liniștită alături de Letty și fiul său, micuțul Brian, cu toate că pericolul planează întotdeauna asupra orizontului lor pașnic. De data aceasta, această amenințare îl va forța pe Dom să-și înfrunte greșelile trecutului, pentru a-i putea salva pe cei pe care îi iubește cel mai mult. Echipajul său se reunește pentru a opri un complot periculos condus de cel mai priceput asasin și șofer profesionist pe care l-au întâlnit vreodată: un bărbat care se întâmplă să fie și fratele abandonat al lui Dom, Jakob. Pe parcurs, vechi prietenii vor fi readuse la viață, vechi dușmani se vor întoarce, istoria va fi rescrisă, iar adevăratul sens al familiei va fi testat mai mult ca niciodată.

Preluat de la: diez.md