diez-cover-.jpg

A mai rămas puțin până la Ziua Internațională a Femeii, celebrată pe 8 martie, iar cu această ocazie cei care doresc să petreacă această perioadă frumoasă peste hotare, am pregătit cinci destinații de vis pentru el și ea.

Istanbul 

Sicro Travel vă propune o excursie de patru zile în Istanbul, începând cu 5 martie, oferind o oportunitate rară de a explora orașul care se întinde pe două continente. Printre atracțiile incluse se numără Moscheea Albastră, Marele Bazar și Piața Taksim, cu opțiuni de croaziere pe Bosfor și vizite la Palatul Topkapî pentru cei interesați de explorări suplimentare. Prețul începe de la 175 de euro de persoană, acoperind transportul tur-retur din Chișinău, cazarea într-un hotel de 3 stele situat central, dejunul și un însoțitor de grup. 

Viena & Budapesta

Pășește peste Dunăre și cucerește Bastionul Pescarilor, admiră de la înălțime Palatul Parlamentului și ieși la promenadă pe faimoasele poduri care unesc Budapesta de pe cele două maluri ale Dunării. Admiră arhitectura și luminile orașului, simte aromele și gustă din gastronomia locală și ai parte de un weekend de neuitat. Iar a 2-a zi, toate căile vor duce în inima Austriei și a Vienei, capitala mondială a muzicii. 

Această excursie combină eleganța Vienei cu splendoarea Budapestei și frumusețea naturală a Defileului Dunării, începând din 5 martie.Participanții vor beneficia de transport confortabil, cazare centrală în Budapesta, dejun și ghizi locali. Această călătorie promite o inițiere  în cultura și istoria europeană, cu peisaje de neuitat pe parcurs.

București

Sicro Travel vă invită la un adevărat răsfăț prin capitala României. Această aventură de weekend, combină relaxarea la Therme București, explorarea istorică a Centrului Vechi al Bucureștiului și misterul Salinei Slănic Prahova. Pachetul include transportul din Chișinău, cazarea într-un hotel confortabil din București, acces la toate atracțiile menționate și un ghid dedicat.

Brașov

Orașul Brașov vă invită într-o aventură autentic românească, cu plecare pe 8 martie. Participanții vor descoperi orașul Brașov, misteriosul Castel Bran și peisajele impresionante ale Munților Bucegi, inclusiv Peștera Ialomiței și Lacul Bolboci. Pachetul include transport, cazare, ghid și dejun, promițând o experiență autentic românească. 

Vf. Postavarul și Amfiteatrul Transilvania

Dacă sunteți iubitori de senzații tari, Sicro Travel vă invită la o evadare în natura sălbatică a României. În prima zi, porniți într-o aventură către Vârful Postăvaru, cu priveliști spectaculoase spre Munții Carpați și Bucegi. A doua zi, vă așteaptă o vizită în Amfiteatrul Transilvania, unde veți fi înconjurați de peisajele uimitoare și liniștea absolută în mijlocul naturii.

Fiecare călătorie este o oportunitate unică de a sărbători 8 martie într-un mod memorabil. Indiferent de destinația aleasă, călătorii sunt asigurați de experiențe culturale, peisaje naturale impresionante și amintiri pe care le vor prețui mult timp. Aveți grijă de persoanele dragi.

Preluat de la: diez.md