unnamed-19.jpg
Alcohol You, Beautiful Disaster, Cherry Red, Colors și Storm sunt cele cinci piese pe care reprezentanta României la Eurovision, Roxen, le va cânta în Selecția Națională, pe 1 martie. Juriul și publicul vor alege melodia câștigătoare, care va reprezenta România în mai, la Rotterdam.

Fiecare piesă este reprezentată de câte un lyric video, iar săptămâna viitoare va fi lansat și conceptul Crystal Freckles Session, care redă sub o nouă formă vizuală cele cinci piese, dar și clipul internațional de prezentare a artistei.

Echipa de creație din spatele celor cinci lyric videos lansate pentru piesele interpretate de Roxen este formată din Mihai Sighinaș și NGM Creative. NGM, duo-ul format din Bogdan Păun – regizor – și Alexandru Mureșan – D.O.P. – au coordonat întreg departamentul vizual. Filmările au durat trei zile, iar artista a avut alături o echipă compusă din stiliști, artiști make-up, hair stylists, graficieni, coregraf, dar și un coach.

Vezi mai jos cum sună cele cinci piese.

# Alcohol You

# Beautiful Disaster

# Colors

# Cherry Red

# Storm

Amintim că artista Roxen a câştigat selecţia naţională pentru a reprezenta România la concursul Eurovision care va avea loc în luna mai la Rotterdam. Pentru vocea desemnată să reprezinte România au fost compuse şi dezvoltate mai multe piese.

Preluat de la: diez.md