Radion-Cicic.jpg
Radion Cicic este un nume deloc nou pentru domeniul creativ din Moldova, iar mulți îl cunosc datorită mai multor proiecte mari pe care le-a livrat, cum ar fi logouri și brandbook-uri pentru restaurante locale, dar și identitatea vizuală a campaniei „Moldova pentru pace”, care a pornit în urma războiului din Ucraina. Designerul face parte mai nou și din programul „Profesiile viitorului”, unde va preda mai multor tineri arta designului grafic și îi va învăța cum să își înceapă o carieră în acest domeniu.

Radion este invitatul celei mai noi ediții a podcastului „Mai Departe” cu Artur Gurău, unde a vorbit pe larg despre cursurile sale de design și ce pot învăța tinerii de acolo.

„Noi avem cursul «Express Design» care se face la Artcor, iar următorul va avea loc în luna octombrie – acolo noi predăm bazele designului. În afară de asta, noi pregătim un curs mult mai amplu pentru designeri juniori și pentru designerii care au fost la primul nostru curs – un curs serios despre branding, cum să construiești un brandbook profesionist, începând de la istoria logoului, ce înseamnă logoul, ce înseamnă fonturi, cum să creezi simboluri, să le combini cu fonturile, să le faci variații flexibile, etc”, a declarat Radion Cicic în podcastul „Mai Departe” cu Artur Gurău.

Podcastul „Mai Departe” este disponibil atât în versiune VIDEO pe YouTube, cât și în variantă AUDIO pe Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Amazon Music, Audible dar și pe alte platforme de audio streaming.

Preluat de la: diez.md