ionela.jpg
Ionela Hadârcă a înregistrat o adresare video pentru primul-ministru al Republicii Moldova, Ion Chicu. Internauta a filmat lângă coșurile de gunoi, loc pe care l-a asociat cu situația din țară. Ionela a făcut tangențe cu reacția primului-ministru la videoul unei paciente infectate cu COVID-19, care a zis că nu are nici măcar apă. 

Adresarea Ionelei o găsiți mai jos: 

Amintim că după ce o pacientă infectată cu COVID-19, internată într-un spital din Soroca, a povestit despre situația în care se află într-un video pe pagina sa de Facebook, relatând despre condițiile în care se află, primul-ministru al Republicii Moldova, Ion Chicu, a venit cu o reacție, în care a spus: „Nu este sens de făcut live-uri glamuroase cu starea precară a spitalelor.”

De asemenea, Chicu a adăugat: „Observăm foarte multe informații, diferite ieșiri în live, Facebook despre situația precară în spitale, o doamnă care arata foarte bine este indignată că nu are apă. Da, sistemul medical din RM este în starea în care este, în unele instituiții sunt mai bune condiții în alte nu, culegem roadele atenției și prioritizării pe care statul l-a acordat acestui domeniu de 30 de ani, în special în ultimii 10 ani.”

Preluat de la: diez.md