getbehind-scenesof-money-heist-season-4.jpg
A început numărătoarea inversă pentru serialul spaniol „La casa de papel” (Fabrica de bani), a cărui ultima parte va fi lansată pe 3 decembrie și al cărui sfârșit nu va dezamăgi, promit protagoniștii uneia dintre producțiile cele mai de succes ale platformei Netflix, relatează EFE, notează AGERPRES.

„Știm că nu îi vom dezamăgi pe fanii serialului, care vor fi încântați. Ceea ce vine este foarte intens”, promite actorul argentinian Rodrigo de la Serna, interpretul personajului Palermo, într-un scurt videoclip la prezentarea “making of”, lansată miercuri.

În data de 3 decembrie va avea premiera pe Netflix Volumul 2, al celui de-al V-lea și ultim sezon al serialului, care promite foc și tensiune, cu banda complet încolțită de armata care vrea să termine odată pentru totdeauna cu Profesorul și acoliții săi.

Netflix a anunţat că „La casa de papel” este una dintre producţiile, în altă limbă decât cea engleză, cele mai vizionate din istoria platformei, a doua după serialul sud-coreean „Jocul calamarului”.

Alături de „making of”, Netflix a prezentat și afișul ultimelor cinci episoade, în care apar protagoniștii în poziție de luptă.

În orele lor cele mai grele, membrii rămași ai grupului se vor confrunta cu cele mai mari provocări: să scoată aurul pe baza unui plan plin de incertitudini și să încerce să iasă din Banca Spaniei, înconjurată de armată, și cu ochii lumii îndreptați spre ei.

Tokyo (Ursula Corbero) a murit, iar inamicul rănit și mai de temut ca niciodată se află pe urmele lor în Banca Spaniei.

Distribuția volumului doi este formată din Alvaro Morte, Itziar Ituńo, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Darko Peric, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Rodrigo de la Serna și Najwa Nimri, printre alții.

Lansat de casa de producție Vancouver Media înființată în 2016 de Alex Pina (creatorul serialului), „La Casa de Papel” a devenit serialul de ficțiune cel mai de succes la nivel internațional, atrăgând milioane de telespectatori din întreaga lume.

Preluat de la: diez.md