diez-1280x720-ro.jpg
Darwin spune „BLACK”, iar tu răspunzi „FRIDAY”! Începe perioada celor mai nebune reduceri din an, între 19 și 22 noiembrie 2021, în toate magazinele DARWIN! DeBLACKează REDUCERI de până la -50 % și cumpără gadget-urile la care visai de atâta vreme.


Sfârșit de noiembrie – un bun început pentru un shopping avantajos

Iar unul dintre primele gadget store-uri care dă startul celor mai „negre” zile din an este Darwin. După câteva încercări anterioare, realizate cu succes, acesta revine în 2021 cu o nouă ofertă de până la -50 % la toate categoriile de produse.

Încă ești în căutarea reducerilor „pe bune” de Black Friday 2021? Vrei un ultim model al consolei gaming preferate, dar costul acesteia te ține legat? Vinerea Neagră îți rupe practic jumătate din prețul acesteia. O trotinetă sau un scooter? Pfff… floare la ureche! Până la -40 % la întreaga categorie de transport electric. Și smartwatch-uri cât duce trenul cu până la -35 %. Alt ceva? Un nou smartphone, televizor sau PC?! Ușor! Darwin ți le trece prin casă cu o reducere de până la -25 %.

Lista poate continua la nesfârșit, dar tu nu ai timp să citești atât! Dă-i click pe BLACK FRIDAY DARWIN și află mai multe despre toate categoriile înscrise în promoție.

Oferta este valabilă între 19 și 22 noiembrie 2021. Tocmai patru zile de reduceri! Cumpără online pe darwin.md sau în oricare magazin fizic Darwin din apropierea ta. Nu ezita, ofertele avantajoase au tendința de a se încheia rapid!

Preluat de la: diez.md