victoria-raileanu.jpg

Victoria Răileanu a anunțat că este însărcinată. Ea va aduce pe lume al doilea copil, pentru că mai are un băiețel, dintr-un mariaj anterior. Vedeta și actualul soț, Adrian Ștefănescu, sunt în culmea fericirii după ce au aflat că vor deveni părinți. Actrița a dat vestea cea mare pe Instagram, acolo unde a publicat un video în care își arăta burtica. 

Victoria Răileanu, în vârstă de 35 de ani, este însărcinată și se pregătește de venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Actrița mai are un băiețel cu fostul partener, Conrad Mericoffer, de care s-a despărțit în urmă cu trei ani.

Recent, pe rețelele de socializare, Victoria Răileanu le-a împărtășit fanilor că este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Ea a dat vestea printr-un videoclip superb, în care poartă o rochie roșie, lungă, mulată, care îi scotea în evidență burtica destul de mărișoară.

Momentan, ea nu a făcut mai multe declarații despre sarcină, însă fanii săi i-au lăsat o mulțime de urări de bine în secțiunea de comentarii.

„Ce drăguț! Mă bucur tare pentru voi”, „Sarcină ușoară și un copil la fel de minunat ca primul”, „Ce frumos! Bucurie mare!”, „Felicitări!”, „Sarcină ușoară!”, au fost câteva dintre mesajele primite pe Instagram.

Citește și: Britney Spears, dezvăluiri cutremurătoare despre avortul făcut la 19 ani: „Cea mai agonizantă experiență din viața mea”

Sursa foto: Instagram Vichi Răileanu

Preluat de la: csid.ro