cats-12.jpg

Victoria Beckham, faimoasa designer și fostă membră a trupei Spice Girls, a impus o regulă strictă fiicei sale, Harper, în vârstă de 12 ani. Tânăra nu are voie să iasă din casă machiată. Deși Harper a demonstrat că este foarte talentată în arta machiajului, mama sa dorește să o protejeze și să o încurajeze să își păstreze naturalețea la o vârstă atât de fragedă.

Recent, un filmuleț postat pe Instagram a arătat-o pe Harper încălcând această regulă. În clip, tânăra dansa și își contura sprâncenele cu un gel lichid din gama Victoria Beckham Beauty, în valoare de 30 de lire sterline. Radiind de bucurie, Harper a prezentat produsul și a afișat cu mândrie rezultatele. Victoria a postat clipul pe contul său de Instagram, adăugând comentariul: „Cineva mi-a furat FeatherFix! Pupici xxx”.

Deși Harper a dovedit că stăpânește foarte bine machiajul, Victoria a declarat că fiica sa nu are voie să iasă machiată din casă. Ea a explicat că, în ciuda talentului evident al lui Harper, este important ca aceasta să își mențină naturalețea cât mai mult timp posibil.

Victoria Beckham, care are patru copii – Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper – împreună cu soțul său, fostul fotbalist David Beckham, a subliniat că Harper a început să se perfecționeze în arta machiajului de ceva timp. În plus, tânăra împărtășește pasiunea mamei sale pentru frumusețe. De altfel, Harper a fost implicată în activitățile de cercetare și afaceri ale mamei sale pentru linia de frumusețe lansată în 2019, Victoria Beckham Beauty.

În interviuri recente, Victoria a mărturisit că merge adesea la cumpărături de produse cosmetice împreună cu fiica sa.

„Să mergem la Space NK este răsfățul ei preferat după școală. Dacă se descurcă bine la un test, o voi duce de fiecare dată. Este lucrul ei preferat. E obsedată”, a declarat Victoria pentru Times.

Harper, care se transformă rapid într-o mini fashionista.  Ea a impresionat la diverse evenimente, purtând ținute și accesorii de lux din colecția mamei sale. La premiera documentarului despre tatăl său, Harper a strălucit într-o rochie personalizată Victoria Beckham și a asortat ținuta cu o geantă de 890 de lire sterline din aceeași colecție.

Chiar și la aniversarea de 12 ani, Harper a purtat o rochie personalizată din brandul mamei sale, combinată cu pantofi sport și o geantă Prada de 2.100 de lire sterline, accesorizată cu un colier cu pandantiv zodiacal de la Astrid & Miyu.

Deși Harper primește adesea cadouri scumpe și este mereu atentă la felul în care se îmbracă, mama sa se asigură că ea înțelege importanța naturaleței și a moderației în ceea ce privește machiajul și moda la o vârstă atât de tânără.

Sursă foto – Instagram

Sursă – https://people.com/victoria-beckham-daughter-harper-obsessed-makeup-7501868

Preluat de la: csid.ro