pixel.png

În urma unui studiu s-a descoperit că mai mult de jumătate dintre femei au folosit cel puţin o dată un vibrator. Deşi mulţi se gândesc că vibratoarele sunt folosite doar pentru momentul masturbării, mai exact când partenerul nu se află prin preajmă, de data aceasta ne-am propus să demontăm acest mit. De fapt, folosirea unui virbator în timpul sexului poate face ca ambii parteneri să simtă plăceri mult mai intense. În plus, este vorba de o nouă experienţă şi o modalitate ideală de a avea parte de intimitate.

Astfel puteţi învăţa mai multe despre partenerul dumneavoastră, în special ceea ce îl stimulează, care sunt zonele erogene, nevoile pe care le are, dar şi ce îl face să ajungă la orgasm. Iată câteva poziţii sexuale care să vă vină în ajutor atunci când folosiţi vibratorul alături de partener.

Cowgirl. Dacă iubeşti să deţii controlul, dar pentru a ajunge la orgasm ai nevoie şi de stimularea clitorisului (acum serios, cine nu are?!) această poziţie în care femeia stă deasupra, permite atât contactul vizual, cât şi conexiunea dintre parteneri. În plus, ca femeie, poţi controla intensitatea penetrării, în timp ce partenerul poate folosi un vibrator pentru a-ţi stimula clitorisul.

<!–

Formul de quiz

–>

Cowgirl cu spatele. Vorbim despre aceeaşi poziţie, dar de data aceasta cu spatele la partener. Să nu crezi că nu este posibilă stimularea clitorisului. Ba din contră. Partenerul poate purta pe penis un inel vibrator, iar astfel amândoi veţi putea beneficia de plăceri.

Pe la spate. Stai aplecată pe o masă sau o suprafaţă înaltă şi fermă în timp ce partenerul te penetrează pe la spate. Pentru a-ţi stimula clitorisul, acesta poate folosi vibratorul pentru deget. Se găseşte în comerţ, este destul de accesibil şi nici nu este greu de ascuns în cazul în care te trezeşti cu musafiri nepoftiţi.

Sex oral. Sexul oral poate fi de mii de ori mai plăcut dacă partenerul foloseşte şi un vibrator. Fie că este folosit pentru penetrare sau pentru stimularea clitorisului (să nu uităm că acesta dispune de peste 8.000 de terminaţii nervoase), este foarte uşor să ajungă chiar şi la punctul G.

Linguriţa. Avantajul acestei poziţii este că partenerul poate ajunge cu uşurinţă atât la sâni, cât şi la clitoris. În acest caz, poate folosi un vibrator pentru stimularea clitorisului chiar în timpul penetrării. Dacă-ţi doreşti să ai un rol ceva mai activ, ”mânuieşte” chiar tu vibratorul. Astfel vei avea control asupra orgasmului în timp ce partenerul se poate juca cu sânii tăi sau te poate ţine mai aproape de el, te poate săruta.

Preluat de la: csid.ro