cats-11.jpg

Vera Wang, renumita creatoare de modă, continuă să uimească prin aspectul său, la venerabila vârstă de 74 de ani. Fiecare apariție a sa pe rețelele de socializare este însoțită de comentarii de laudă legate de silueta sa de invidiat. Mulți internauți o consideră „nemuritoare”, datorită aspectului ei tineresc. Într-un interviu acordat publicației Forbes, Wang a dezvăluit secretele regimului alimentar care o ajută să se mențină într-o formă extraordinară.

Fosta patinatoare și-a găsit un echilibru între plăcerile vinovate și alimentele sănătoase. Wang a recunoscut că nu a renunțat complet la fast food sau la băuturi alcoolice, integrându-le într-un mod surprinzător în dieta sa.

„Am început să beau vodcă după ce s-a născut a doua mea fată. Aveam nevoie de un cocktail. Mai întâi, a fost o chestie de o vară. După aceea, a devenit o obișnuință. Beau vodcă și mănânc un hot dog sau hamburgeri. Sunt mare fan McDonalds. Beau vodca cu un Big Mac și cu 4 bucăți de Chicken McNuggets. Sunt bună la aceste amestecuri”, a declarat Wang pentru Forbes.

În ciuda acestor indulgențe ocazionale, Vera Wang menține o dietă predominant sănătoasă. Regimul său alimentar include o mulțime de legume gătite la abur, orez negru și pește preparat în diverse moduri sau chiar crud, precum sashimi. Carne de pui și salata de anghinare sunt, de asemenea, elemente esențiale în dieta sa.

Un aspect important al regimului său este eliminarea completă a sucurilor acidulate, chiar și a celor fără zahăr.

„Beau doar apă. Am renunțat să mai beau suc în urmă cu șase ani. A fost cel mai greu lucru să renunț la suc”, a mărturisit Wang.

Pe lângă alimentația echilibrată, femeia subliniază importanța exercițiilor fizice și a unei atitudini pozitive. Se antrenează regulat, integrând mișcarea în rutina sa zilnică pentru a se menține în formă.

Un alt secret al Verei Wang este influența pozitivă a mediului în care lucrează. Își petrece mult timp în preajma celor mai frumoase modele din lume, ceea ce îi conferă un sentiment de energie și tinerețe.

Născută pe 27 iunie 1949, în New York, Vera Wang a început patinajul artistic la vârsta de opt ani. A visat să participe la Jocurile Olimpice, dar după ce nu a reușit să se califice în echipa olimpică a SUA, s-a orientat către industria modei. A devenit una dintre cele mai influente creatoare de modă, cunoscută pentru rochiile sale de mireasă elegante și stilul inovator. De-a lungul anilor, Wang și-a jucat propriul rol în mai multe producții de televiziune, consolidându-și statutul de icon al modei.

Sursă – https://pagesix.com/2024/05/28/style/vera-wang-74-is-aging-backwards-in-glam-poolside-swimsuit-snap/?_gl=1*a1f8f5*_ga*MTMyNTU0NTczOS4xNzA1OTEwNzIz*_ga_0DZ7LHF5PZ*MTcxNjk3ODcwMy4zNC4wLjE3MTY5Nzg3MDQuMC4wLjA.&_ga=2.109459649.531072878.1716978704-1325545739.1705910723

Sursă foto – Instagram

Preluat de la: csid.ro