Venice_Press-RO.jpg
FLYONE anunță operarea cu succes a primului zbor spre/din Veneția în data de 13 iulie. Prețurile pentru aceasta cursă încep de la 93 de euro într-o direcție, cu toate taxele incluse.

Compania a decis să introducă această destinație în perioada verii, în urma solicitărilor venite în acest sens din partea călătorilor. Cursele spre Veneția sunt efectuate de două ori pe săptămână, în zilele de luni și joi, după programul următor:

Luni

# Chișinău (KIV) 5.10 – Veneția (VCE) 6.20

# Veneția (VCE) 7.20 – Chișinău (KIV) 10.30

Joi

# Chișinău (KIV) 20.10 – Veneția (VCE) 21.15

# Veneția (VCE) 22.15 – Chișinău (KIV) 1.40

Veneția este un oraș turistic cu renume mondial, unde pot fi făcute plimbări cu renumitele gondole, dar și admirat peisajul pitoresc al clădirilor vechi, podurilor încântătoare și străduțelor înguste. Pentru a rezerva bilete sau pentru a obține informații suplimentare, pasagerii sunt rugați să acceseze pagina web www.flyone.eu, aplicația mobilă FLYONE, dar și agențiile partenere

Despre FLYONE

FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016,  reușind în scurt timp să devină unul dintre liderii pieței avia din Republica Moldova. 

Mai nou, FLYONE a reînnoit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional. La fel, în anul 2022, compania a devenit membru al Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA).

FLYONE a fost clasată lunar de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cea mai punctuală companie”, conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa).

În decembrie 2022, FLYONE Airlines SRL a primit certificatul de operator aerian, oferit de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) și licența- emisă de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii. 

Pe parcursul aceluiași an, FLYONE a reușit să transporte peste 1 milion de pasageri și să lanseze 6 destinații noi. 

FLYONE ARMENIA, s-a lansat în anul 2021, iar în 2022 a devenit numărul 1 în Armenia. 

Amintim că FLYONE operează zboruri către 53 destinații. 

35 de curse regulate și charter spre: Dubai, Veneția, Bologna, Roma, Milano, Valencia, Berlin, Tbilisi, Madrid, Munchen, Larnaca, Frankfurt, Tel Aviv, Londra, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Istanbul, Erevan, Bruxelles, Dusseldorf, Nisa, Amsterdam, Barcelona, Tirana, Bodrum, Dalaman, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Tivat și Hurghada.

Cu escală prin Erevan, FLYONE ARMENIA operează zboruri spre: Tbilisi, Lyon, Moscova, Milano, Ekaterinburg, Vnukovo, Domodedovo, Sankt Petersburg, Mineralnye Vody, Novosibirsk, Samara, Sochi, Istanbul, Paris, Dubai, Beirut, Teheran, Dusseldorf, Tel Aviv.

Preluat de la: diez.md