gsmarena_001.jpg
La mai puțin de o săptămână după dezvăluirea noului Windows 11, cei de la Microsoft au decis să-l facă disponibil în variantă beta pentru curioși și dezvoltatori.

Nu a trecut mult de la primele zvonuri despre Windows 11 până când să îl poți experimenta. Această versiune beta te ajută să înțelegi un pic mai bine schimbările radicale de interfață pe care gigantul din Redmond le-a pregătit pentru utilizatorii de PC-uri. Pentru a ți-o instala și tu, trebuie să te înscrii în programul Windows Insider folosind acest link, iar după aceea, să accesezi pagina web aferentă Windows 11. Întregul proces este complet gratuit, iar dacă ai un cont Microsoft deja ai rezolvat jumătate din sarcină. Dacă ești utilizator de Windows 10, te poți înscrie în programul Windows Insider din secțiunea omonimă pe care o găsești în Settings, menționează Playtech.

Fiind vorba de un beta, prima iterație de Windows 11 nu este perfectă și nici nu-și propune să fie, dar va fi actualizată constant, iar în aproximativ jumătate de an, nu este exclus să fie lansată varianta finală. Cei de la Microsoft nu au făcut încă o promisiune în acest sens, dar cam așa a fost în cazul vechilor versiuni.

Preluat de la: diez.md